Badgerova Star Trek epizoda iz posljednjeg Breaking Bada — animirana – serijala.com
Trenutno čitaš
Badgerova Star Trek epizoda iz posljednjeg Breaking Bada — animirana

Badgerova Star Trek epizoda iz posljednjeg Breaking Bada — animirana

Breaking Bad je u noći s nedjelje na ponedjeljak započeo svoj finalni niz od osam epizoda i mogli bismo provesti jedno popodne citirajući najbolje trenutke iz epizode nazvane “Blood Money”… Ali koncentrirajmo se zasad na onu odličnu ideju za Star Trek scenarij koji je smislio Badgerov drogom spaljeni um. Samo jedan puni dan trebao je proći da se pojavi u animiranoj formi:

Usput spomenimo da je premijera druge polovice pete sezone krenula pred duplo većom publikom nego lanjski debi pete sezone. Gotovo 6 milijuna gledatelja najviša je gledanost neke epizode Breaking Bada ikada, odnosno 102%-tno povećanje u odnosu na prošlu godinu. Značajan dio gledatelja bio je iz ključne, 18-49 demografije, što se prevodi u 2,8 rating. Serija je tako u samom finišu napravila skok iz kategorije “kritički hvaljene, ali prosječno gledane serije” među najgledanije kabelske programe na televiziji. Teško je prognozirati kako je serija tek sada napravila skok u gledanosti, no zagovaratelji streaminga sigurno će potencirati ulogu Netflixa u ovom skoku — koji, ipak, nekim drugim serijama nije uspio pomoći da naprave sličan korak.

5 komentara
    • Well, prosle sezone u Mad Menu Kinsey je skrenuo, otisao u Hare Krisne i pitchao scenarij za Trek epizodu “Negron Complex”.

  • Zapravo, već kruže kojekakve teorije po internetu (Ahh… internet) da to zapravo unaprijed govori kako će se odigrati finale serije. Napeto je napeto…

    Also, stigao je prvi trailer za Darabontov Mob City (nekada Lost Angels, prije toga i L.A. Noir). Na posao dečki.

  • jeheno dosadna scena. da je trajala djelić sekunde dulje flipala bi ali se jesse, srećom, isto tako izritiran haha, digo s trosjeda.
    idemo dalje….

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861