The Killing i službeno uskrsnuo, dobiva treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Killing i službeno uskrsnuo, dobiva treću sezonu

The Killing i službeno uskrsnuo, dobiva treću sezonu

Vijest koja će razveseliti… nekoga. Negdje. Valjda. Kao što se nagađalo i pisalo još u studenome, AMC je odlučio povući odluku o otkazivanju te ipak naručiti treću sezonu The Killinga koja će se sastojati od dvanaest epizoda. Serija je bila otkazana u srpnju nakon razrješavanja misterije o ubojstvu Rosie Larsen, a Linden je drugu sezonu za redom napustila svoje detektivsko mjesto. ILI NIJE?

Iako se inicijalno pričalo da bi Netflix mogao preuzeti dio tereta financiranja treće sezone, takav dogovor nije postignut, ali nije niti isključen. U svakom slučaju, produkcija se nastavlja već u veljači, a uz seriju ostaje glavni glumački dvojac, Mireille Enos i Joel Kinnaman. Na čelu ostaje Veena Sud, autorica serije i dosadašnja showrunnerica. S druge strane, AMC reciklira showrunnere na The Walking Deadu, koji kreativno (u trećoj sezoni) i poslovno (oduvijek) funkcionira daleko bolje.

Službena press najava s AMC-a kaže da će treća sezona biti posvećena novom slučaju te nedvosmisleno dodaje da će on biti riješen u toku 12-epizodne sezone. Mnogo se pričalo o tom famoznom nezavršenom kraju prve sezone, što uopće nije njen bio glavni problem (niti jedan od bitnih), koliko loše strukturirana sezona sa gomilom slijepih ulica i “red herringa” te logičkih rupa. No, ta nesretna priča je iza serije, a oni odlični dijelovi — glumci, produkcijske vrijednosti — očito ostaju. Još kad bi joj se pridružio sposobniji autor…

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861