AMC ubio The Killing, po drugi puta – serijala.com

AMC ubio The Killing, po drugi puta

AMC je ponovo ubio The Killing, što ga valjda čini serijskim ubojicom The Killinga.

 1. Robisierra says:

  Treće sezona nije bila tako loša kako sam očekivao. Jest da su radnju razvukli više nego što su trebali ali sve u svemu solidno. Treća sezona, osim glavnih likova, nije imala nikakve veze s prve dvije.

  RIP The Killing i ne vraćaj se više

 2. kinggo says:

  steta :(

 3. oKRamxII says:

  Da, treća je i meni bila znatno bolja od prve i druge, ali očito u kreativnom timu nisu imali “dojavu”, valjda bi i drugačiji kraj napravili od ovog aktualnog. Šteta.

  • kinggo says:

   ne kuzim zasto vecina ima problema sa zavrsetkom?
   Spoiler……….

   Lik je htio da ga ona ubije, provocirao ju je tako dugo dok se to nije i dogodilo. Zar sa vama nikad u zivotu nije dogodilo da napravite nesto nerazumno i nepotrebno u naletu popizditisa.
   To sto ce se (ili se trebalo) dogoditi dalje je nebitno, serija je bila o potrazi za ubojicom koji je nadjen i zavrsio je tako kako je.

   • oKRamxII says:

    Ne smeta me to previše, samo kažem, da su znali da neće biti 4. sezone, bi li kraj bio takav? On sam po sebi nije problematičan, samo eto, zanimalo me što bi bilo u četvrtoj sezoni s obzirom na situaciju :)

 4. konkvi says:

  upravo odgledala drugu sezonu, malo je reći da sam oduševljena :). jedna od ponajboljih tog žanra. definitivno.
  s tim da je američka, i u jednom sam momentu prve sezone pomilsila kako će to biti još jedna klasika, ali su se brzo ispravili.

  što se mene tiče, nisu trebali ni treću snimati, savršen kraj ionako,osim njene priče, mali je ostao kod oca… što dalje, to fali.

  mislim da ću škicnuti i dansku verziju, pretpostavljam da je savršena, od eu ekipe ipak očekujem puno više ;).

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *