AMC ubio The Killing, po drugi puta – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC ubio The Killing, po drugi puta

AMC ubio The Killing, po drugi puta

AMC je ponovo ubio The Killing ( •_•), što ga sada čini ( •_•)>⌐■-■ serijskim ubojicom The Killinga (⌐■_■). Mreža je seriju otkazala lani po završetku druge sezone, da bi je prošlog siječnja oživjela i dala joj treću, uz malu pomoć partnerstva sa Netflixom. Sada, mjesec dana nakon završetka treće sezone — navodno bolje nego prethodne dvije — ponovo je otkazuje.

U ostalim obnavljačko-otkazivajućim vijestima… A&E je krajem prošlog mjeseca otkazao The Glades, samo par dana nakon što je emitirano finale četvrte sezone. S druge strane, USA je netom prije finala prve sezone obnovio svoju ljetnu dramu Graceland. Druga sezona imat će 13 epizoda, dvije više nego premijerna. Autor je Jeff Eastin, koji je za USA već kreirao drugi lagani procedural, White Collar.

7 komentara
 • Treće sezona nije bila tako loša kako sam očekivao. Jest da su radnju razvukli više nego što su trebali ali sve u svemu solidno. Treća sezona, osim glavnih likova, nije imala nikakve veze s prve dvije.

  RIP The Killing i ne vraćaj se više

 • Da, treća je i meni bila znatno bolja od prve i druge, ali očito u kreativnom timu nisu imali “dojavu”, valjda bi i drugačiji kraj napravili od ovog aktualnog. Šteta.

  • ne kuzim zasto vecina ima problema sa zavrsetkom?
   Spoiler……….

   Lik je htio da ga ona ubije, provocirao ju je tako dugo dok se to nije i dogodilo. Zar sa vama nikad u zivotu nije dogodilo da napravite nesto nerazumno i nepotrebno u naletu popizditisa.
   To sto ce se (ili se trebalo) dogoditi dalje je nebitno, serija je bila o potrazi za ubojicom koji je nadjen i zavrsio je tako kako je.

   • Ne smeta me to previše, samo kažem, da su znali da neće biti 4. sezone, bi li kraj bio takav? On sam po sebi nije problematičan, samo eto, zanimalo me što bi bilo u četvrtoj sezoni s obzirom na situaciju :)

 • upravo odgledala drugu sezonu, malo je reći da sam oduševljena :). jedna od ponajboljih tog žanra. definitivno.
  s tim da je američka, i u jednom sam momentu prve sezone pomilsila kako će to biti još jedna klasika, ali su se brzo ispravili.

  što se mene tiče, nisu trebali ni treću snimati, savršen kraj ionako,osim njene priče, mali je ostao kod oca… što dalje, to fali.

  mislim da ću škicnuti i dansku verziju, pretpostavljam da je savršena, od eu ekipe ipak očekujem puno više ;).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861