AMC ubio The Killing – serijala.com

AMC ubio The Killing

AMC je riješio misteriju oko nastavka serije, otkazavši je nakon dvije sezone.

 1. RedMarquis says:

  Pametna odluka.

 2. Vajta says:

  Neka su je ukinuli – ovo je jedna od rijetkih serija koju sam baš odbio gledati nakon druge sezone zbog toga što nisam htio dopustiti da me dalje varaju. To je moglo proći jedino kod Twin Peaksa. :)

 3. oKRamxII says:

  Čudan mi je ovaj zadnji odjeljak, vezano da traže novu tv kuću, mislim meni je finale ličilo na kraj serije.

 4. babac says:

  Eto ja bio zadovoljan kako serijom tako i rješenjem.

  U moru kretenskih procedurala koji sve riješe u 45 minuta ovo je bilo pravo osvježenje, usprkos razvučenosti i forsanju depresivne atmosfere. Danski original trebam tek pogledati, ali za američki remake ovo je prvorazredno.

  No svakom svoje.

 5. babac says:

  Btw ne vidim ko je koga “varao”. Ovo nije Twin Peaks gdje se nikad nije planiralo otkriti ubojicu, ovo je konkretna priča sa prilično efektnim završetkom. Jedini grijeh je bio prekratka sezona.

  Zamisli samo kako nas Game of Thrones tek vara, trebaće čekat desetak godina da vidimo kraj…

 6. Vajta says:

  Neće trebati 10 godina za Game of Thrones – to je najobičnija sapunica vrhunske produkcije koja će potrajati možda 6 sezona i to je to. Već se u drugoj sezoni moglo osjetiti razvlačenje i odugovlačenje radnje.

  Upravo zbog toga što nisu nikad planirali otkriti ubojicu, serija Twin Peaks je postala to što je postala i čime se smatra danas. Također, boljeg primjera od toga kako produkcija može uništiti odličnu seriju od Twin Peaksa teško da možeš pronaći čak i danas.

  The Killing je trebala biti mini-serija od 8-12 epizoda i kao takva bila bi jedna od ponajboljih. Nažalost, u današnje vrijeme kapitalizam ipak mora reći svoje.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *