Channel 4 obnovio Black Mirror – serijala.com
Trenutno čitaš
Channel 4 obnovio Black Mirror

Channel 4 obnovio Black Mirror

Prije nešto više od dva tjedna (da, kasnimo, ali ljeto je i odmaramo se kolektivno na Maldivima pa nemamo vremena pisati vijesti da nam se hladne pive ne griju na suncu) britanski SFX je objavio vijest kako je Channel 4 naručio drugu sezonu Brookerovog fantastičnog omnibusa Black Mirror.

Black Mirror, opisan kao mješavina klasika The Twilight Zone i Tales of the Unexpected će tako dobiti još tri epizode koje će briljantni Charlie Brooker napisati i početi snimati već u kolovozu. Vrijeme emitiranja zasad još nije poznato, ali velika je vjerojatnost da će Channel 4 početi s prikazivanjem već kasno ove godine. Zbog kontroverznih tema epizoda kanal je primio brojne pritužbe od strane gledatelja, pogotovo nakon prve epizode. One s britanskim premijerom i… pa nećemo vam spojlati ako niste gledali.

Black Mirror je emitiran u prosincu prošle godine uz brojne pozitivne kritike, nama je malo promakao; što zbog činjenice da je britanska serija, što zbog emitiranja u sam kraj godine, kada smo bili zauzeti sa slaganjem godišnjih lista. Brookerov omnibus od tri epizode s tri zasebne priče itekako je vrijedan vašeg vremena, a ove godine ćemo se potruditi i napisati nešto više o seriji kada Channel 4 najavi datum početka prikazivanja druge sezone.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861