Odabran glumac koji će zamijeniti Hopkinsa kao novi Hannibal Lecter – serijala.com
Trenutno čitaš
Odabran glumac koji će zamijeniti Hopkinsa kao novi Hannibal Lecter

Odabran glumac koji će zamijeniti Hopkinsa kao novi Hannibal Lecter

Konačno je poznata glavna stvar koja je ljude zanimala još od prve najave televizijske adaptacije Hannibala Lectera — tko će glumiti kanibalskog serijskog ubojicu? To je 46-godišnji danski glumac Mads Mikkelsen. Pred novim Hannibalom je golem izazov i još veća očekivanja jer dobio je ulogu koju apsolutno svi asociraju sa sjajnim, jezivim Anthonyjem Hopkinsom.

Iako imenom vjerojatno manje poznat, Mikkelsen je ulogu dobio “na krilima” prošlog mjeseca osvojene nagrade za najboljeg glumca filmskog festivala u Cannesu, za ulogu u filmu The Hunt. Možda ga znate i kao negativca iz reboota James Bond franšize, Casino Royale, a osim toga, imat će ulogu u filmskom nastavku Thora, u kojem — ironične li slučajnosti — jednu od bitnijih uloga ima upravo Anthony Hopkins. Barem će ga moći povući za rukav i pitati za pokoji savjet.

Već ranije naručenu seriju radi Bryan Fuller, tv-fanovima dobro poznat kao autor komično-fantastičnih serija Wonderfalls, Dead Like Me i Pushing Daisies. Radnja nove serije bit će smještena prije filma Kad jaganjci utihnu te izvornog romana “Red Dragon”, u vrijeme kada su FBI-jev agent Will Graham i njegov mentor, genijalni psihijatar Dr. Hannibal Lecter zajedno rješavali zločine.

Serija je sletjela na NBC, koji je naručio 13 epizoda bez prethodno snimljenog pilota, a premijera se očekuje negdje tokom zime ili početkom proljeća.

Kad smo već kod Bryana Fullera i njegovih novih serija… Remake Mustersa pod nazivom Mockingbird Lane još uvijek je u razvoju te polako napreduje prema snimanju pilota — kojeg će režirati Bryan Singer — a glavne uloge još uvijek nisu popunjene. Nadopuna: Jerry O’Connell je dobioo glavnu ulogu Henryja Munstera.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861