Obnovljeni Looking, Ripper Street i Broad City, otkazan Being Human – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Looking, Ripper Street i Broad City, otkazan Being Human

Obnovljeni Looking, Ripper Street i Broad City, otkazan Being Human

Pozitivne vijesti prvo. HBO, BBC (u kolaboraciji s Amazonom) te Comedy Central potvrdili su obnove svojih triju serija. HBO je za drugu sezonu obnovio Looking, dramediju o gay prijateljima u San Franciscu te prvu seriju koja je dobila povlašteni tretman dvostruke recenzije na serijali, jedne relativno pozitivnejedne relativno negativne. Jer fantastično baratamo raspodjelom zadaća i recenzija. Mreža je nedavno potvrdila ono o čemu se pričalo nakon otkazivanja komedija Hello Ladies i Family Tree dramedija Getting On također dobiva drugu sezonu.

Dalje, BBC je krajem prošle godine otkazao Ripper Street, povijesnu seriju smještenu u viktorijansko doba. Usprkos tome, Amazon — koji lagano nastavlja s produkcijom originalnog sadržaja — vidio je svoj interes i odlučio pokupiti prava na seriju, koja će se par mjeseci kasnije emitirati i na britanskom BBC-u. Dosadašnja glumačka postava ostaje na okupu.

I na kraju liste obnova, Comedy Central obnovio je frišku komediju Broad City, o dvoje njujorških prijateljica. Seriju producira Amy Poehler, a pokupila je vrlo solidne kritike, što će reći da je imamo na umu za nadoknađivanje. AV Club nas dodatno uvjerava čistom peticom (odnosno “A”) zadnjoj epizodi.

I na kraju, Syfy neće nastaviti svoju adaptaciju britanske serije Being Human, već će serija završiti četvrtom sezonom. Finale je zasad planirano za 7. travnja, a britanski original svoju petosezonsku priču završio je lani.

2 komentara
  • hvala bogu na internet servisima..bas je bilo sranje sto su nakon dvije sezone otkazali i Coppera i TRP..

  • Hvala vam na ovo odličnoj vijesti o Ripper streetu. Nije mi serija nešto baš jako jako dobra, ali volim njene likove i atmosferu :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861