Druga sezona Homelanda i Top of the Lake uskoro na HRT-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona Homelanda i Top of the Lake uskoro na HRT-u

Druga sezona Homelanda i Top of the Lake uskoro na HRT-u

Lijepe vijesti stižu putem HRT-ovog izvješća za medije koje potvrđuje da ćemo na malim ekranima uskoro moći gledati drugu sezonu Homelanda, iliti “Domovine”, i sjajnu mini-seriju Top of the Lake.

Dvanaest epizoda druge sezone Homelanda krenut će s emitiranjem u utorak, 22. travnja, dok Top of the Lake kreće nešto ranije, u nedjelju, 6. travnja. HRT zasad nije specificirao točno vrijeme emitiranja, ali vjerujemo kako će ih smjestiti u nešto razumnije prime-time termine.

O Homelandu smo mnogo pisali, a imali smo ponešto i za reći o Top of the Lake. Imali smo ih i među najboljim serijama godine, na listi za 2012. i 2013. godinu.

HRT o drugoj sezoni Homelanda:

Agentica Carrie Mathison u drugoj sezoni nastavlja potragu za “krticom” u redovima CIA-e boreći se istovremeno s nepovjerenjem pretpostavljenih, ali i najbližih suradnika. Hoće li joj predanost koja graniči s opsesijom pomoći da napokon razotkrije urotu koja prijeti samom vrhu američke politike vidjet ćete u novim nastavcima 22. travnja. U glavnim su ulogama Claire Danes i Damian Lewis, a dodajmo da je „Domovina“ dosad nagrađena sa 6 Emmyja i 5 Zlatnih Globusa.

… i o Top of the Lake.

Radnja serije “Top of the Lake” započinje misterijom, dvanaestogodišnja djevojčica, kći mjesnog narkobosa ulazi u jezero na Južnom otoku Novog Zelanda. Na vidjelo ispliva da je djevojčica u petom mjesecu trudnoće, no nakon toga gubi joj se svaki trag. Poziv da istraži neobičan slučaj dobiva ambiciozna, ali neiskusna detektivka Robin Griffin. Kako raste njezina opsjednutost potragom, tako otkriva i tajne iz svoje prošlosti zbog kojih joj se život počinje raspadati.

13 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861