Amazonova druga tura pilota: Chris Carter donosi postapokaliptiku – serijala.com

Amazonova druga tura pilota: Chris Carter donosi postapokaliptiku

Amazon kreće u drugi krug razvoja serija novim nizom pilota, među kojima su autori Dosjea X i Tremea.

 1. stipest says:

  Kad će se znati odluka o tome ko je dobio punu sezonu?
  Meni je The After dobar.

 2. Sarabi says:

  Držim palčeve za Transparent!
  Mozart in the Jungle je mogao biti bolji, a The Rebels mi je bezveze. Drame još uvek nisam pogledala.

  Malo napomena: Jason Schwartzman je jedan od scenarista Mozart in the Jungle, ne glumi u seriji. U glavnoj ulozi je Lola Kirke (sestra Jemime Kirke).

 3. gormar says:

  Iako nikada nisam pogledao bilo koji pilot nego sam uvijek čekao da serija prvo saživi sinoć napravih izuzetak zbog Cartera i The Aftera….Dužnik sam mu zbog Dosjea X—–Meni je After fakat dobar i zanimljiv pilot,samo se nadam da serija neće skrenuti u Herojske rukavce i sunovrate…i nadam se da će ići dalje u razvoj!

 4. gošća says:

  Nisam gledala, ali prema opisu The After i Mozart in the Jungle mi djeluju kao najzanimljiviji piloti s najviše potencijala. Baš me zanima hoće li uspjeti dostići popularnost Netflixovih drama. Usput, je li netko gledao Alpha House jer mi ovako odoka vuče na senatorski Veep.

 5. the after ima masu nelogičnosti, zbrzan je pilot i kao da su sta vise toga probali ugurat u 1 sat. al opet zanimljiv koncept.

 6. MacGyver says:

  Napokon nesta od Chrisa Cartera… gdje se skrivao zadnjih 10 godina?

 7. Darra says:

  A kojih su 5 prvih od Amazona?

 8. Tadija says:

  After mi izgleda zanimljivo pogotovo kad se uzme u obzir gomila scfi smeca koja je izasla zadnjih par godina..a ako ništa pogledao bi zbog Cartera u svakom slučaju.

 9. jeff says:

  The After deluje kao oni Lost klonovi (Flashforward, Heroes, itd), ali zanimljivo, mada je pitanje moze li trajati vise sezona (i X Files je bio dobar samo oko 5 sezona). Mozart i Rebels sa tonom all over the place, i nije steta ako ih ne pokupe. Bosch ok, zanimljiv, ali imamo dosta takvih drama (dobar True Detective, los Killing). Zato je Transparent toliko ODLICAN, da savetujem svima da gledaju. Serija uopste ne pati od “pilotitisa” nema dosadnog, ekspozitornog dijaloga, vise je “show, don’t tell” i ilikovi su neobicni. Vise bih voleo da je Transparent na HBO, deluje mi kao tacno njihov tip serije, i pilot vredi pogledati, makar i ne nastavili seriju, jer je prilicno samostalan, a opet ima i prostora za nastavak (nema neki cliffhanger kao After).

 10. sivazona says:

  the After— dobar pocetak, no kasnije u seriji ima puno nelogicnosti, al dobro….A tetovaze me podsjecaju na Fullmetal alchemist.
  Bosch— jos jedna u nizu serija o policajcima, al ova ima potencijala. Iako je tesko napraviti bolju seriju u tom smislu od Southlanda
  The Rebels—nije lose za komediju

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *