Trailer: Zadnji pozdrav Transparentu krajem rujna – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Zadnji pozdrav Transparentu krajem rujna

Trailer: Zadnji pozdrav Transparentu krajem rujna

Serija koju je proslavio i uništio Jeffrey Tambor će se vratiti po zadnji put na Amazonov streaming servis krajem rujna ove godine. Od zadnje epizode je prošlo pune dvije godine koje su bile izrazito teške za postavu ispred i iza kamere nakon šokantnih optužbi glavnog glumca za seksualno napastovanje.

Početkom studenog 2017. godine, nekoliko Tamborovih bivših suradnica je u jeku #MeToo pokreta optužilo glumca za zlostavljanje. Svega dva tjedna kasnije, Tambor je odlučio otići iz Transparenta da bi službeno dobio otkaz tek tri mjeseca poslije. Sama serija je svoju četvrtu sezonu emitirala u rujnu te godine, a mreža je istu obnovila za petu i zadnju sezonu koja je zbog ovako velike promjene u potpunosti stala s produkcijom.

Zadnja sezona je u međuvremenu pretvorena u nešto dužu glazbenu oproštajnu epizodu koja će započeti Maurinom smrti te pratiti likove (ali i glumce) kako oplakuju smrt svoje centralne osobe (ali i serije u cjelini). Oproštajni film ćemo moći pogledati 27. rujna, a trailer obećaje da ipak nije sve tako crno.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861