Amazon otkazao Mozart in the Jungle nakon četiri sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon otkazao Mozart in the Jungle nakon četiri sezone

Amazon otkazao Mozart in the Jungle nakon četiri sezone

Nakon četiri sezone Amazon se odlučio na tamburanje svog rasporeda. Nedavna otkazivanja I Love Dick, One Mississippi i Jean Claude Van-Johnson sada je u kanti za smeće popratio i Mozart in the Jungle. Nakon četiri sezone i dva Zlatna globusa (za najbolju humorističnu seriju i najbolju glavnu mušku ulogu i humorističnoj seriji za Gaela Garciu Bernala) Amazon je šutnuo u dupe simpatičnu seriju inspiriranu istoimenim memoarima Blair Tindall iz 2005.

Mozart je bio priča iza kulisa orkestra, gotovo pa workplace comedy, serija koja je vrlo elegantno plesala na poznatom rubu komedije i drame. Uz odličnu, mladu i nešto stariju glumačku postavu serija je vrlo dobro balansirala odnose više od desetak likova. Lola Kirk i Gael Garcia Bernal u glavnim ulogama imali su pomoć poznatijih glumaca u Saffron Burrows, Malcolmu McDowellu i brojnim drugima.

Prava je šteta što se Amazon odlučio na ovaj potez, ali dolazak nove šefice programa, Jennifer Salke, sasvim očito nudi pogled u novi Amazonov programski zaokret. Jeff Bezos će potrošiti milijardu dolara na “Gospodara prsetnova”, nema se šačica dolara sad još za nove avanture njujorške filharmonije. Šteta je što je ova lagana, nenametljiva i pristojna serija završila na lokalnom smetlištu poput nepojedenih ostataka uskršnjeg objeda.

S druge strane streaming… linije, Netflix je otkazao svoju humorističnu seriju, Everything Sucks! nakon samo jedne sezone. Serija se odvijala u mjestu Boring, u Oregonu 1996. i pratila je grupu školskih prijatelja u njihovom pokušaju da snime zajednički film. Serija je zaradila dobre kritike, a deset kratkih epizoda prve sezone djelo su Bena Yorka Jonesa i Michaela Mohana.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861