Trailer: Mozart in the Jungle se vraća sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Mozart in the Jungle se vraća sljedeće godine

Trailer: Mozart in the Jungle se vraća sljedeće godine

Ranije ove godine Amazon je najavio da će se Mozart vratiti prošli tjedan. Možda ste i sami primijetili – Mozart se nije vratio prošli tjedan. Druga sezona The Grand Toura preuzela je petak kada se Mozart in the Jungle trebao vratiti na streaming platformu, a Zlatnim globusom nagrađena komedija izvisila je u novoj organizaciji rasporeda.

No, jučer je Amazon službeno najavio novi datum premijere četvrte sezone i predstavio nam je i novi trailer. Sve je dobro, sve je u redu.

Mozart in the Jungle je humoristična serija inspirirana istoimenim memoarima Blair Tindall iz 2005., o njezinoj karijeri profesionalne oboistice u New Yorku, nastupima s orkestrima, Broadwayju i njujorškom filharmonijom. Sama serija prati mladu oboisticu Hailey Rutledge (Lola Kirk) kroz njezine pokušaje ostvarivanje karijere u njujorškoj filharmoniji. Paralelno s Hailey, svoju karijeru na čelu filharmonije započinje wunderkind dirigent Rodrigo de Souza (Gael Garcia Bernal), neobičan čovjek nevjerojatnog talenta i netradicionalnog načina rada.

Kao jedna od prvih serija za Amazonovu streaming platformu Mozart odiše premium cable kvalitetom i bez problema bi se mogla naći na nedjeljnim rasporedima HBO-a, Showtime ili FX-a. Četvrta sezona serije bit će dostupna za bingeanje od 16. veljače.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861