HBO sprema adaptaciju filma A Teacher u dramsku seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO sprema adaptaciju filma A Teacher u dramsku seriju

HBO sprema adaptaciju filma A Teacher u dramsku seriju

Indie film A Teacher redateljice Hannah Fidell koji je svoju premijeru doživio na prošlogodišnjem Sundance Film Festivalu, mogao bi biti nova dramska serija televizijske kuće HBO. Radnja prati srednjoškolsku učiteljicu u kasnim dvadesetim godinama koja započinje ljubavnu aferu s jednim od svojih učenika.

Jay Duplass, koji se nedavno našao pred kamerama Amazonovog pilota Transparent, izvršni je producent uz svoga brata Marka Duplassa (The League) te Michaela Costigana. Projekt je nazvan jednako kao i film, a njegovi dodatni izvršni producenti i scenaristi su Hannah Fidell te Daniel Brocklehurst, nekadašnji showrunner originalne britanske serije Shameless. Njih dvoje također će režirati i potencijalni pilot.

Braća Duplass već sudjeluju u jednom od HBO-ovih novih projekata — komediji Togetherless, koja započinje s produkcijom za otprilike mjesec dana.

Za početak, prije nego HBO uzme stvari u svoje ruke, pogledajte trailer Fidellinog filma, možda vas navede, malo vjerojatno, da ga i pogledate.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861