Amazon i Netflix odbili Hannibala – je li ovo kraj? – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon i Netflix odbili Hannibala – je li ovo kraj?

Amazon i Netflix odbili Hannibala – je li ovo kraj?

Nedugo nakon otkazivanja jedne od najboljih serija televizije, produkcijski studio Gaumont te autor serije, Bryan Fuller, započeli su potragu za novim domom. No, samo dva tjedna nakon otkazivanja, doznaje se da su Amazon i Netflix odustali od opcije da preuzmu seriju. Obnova se najviše očekivala od Amazona koji drži streaming prava na prikazivanje Hannibala na svom servisu, no opcije su sada bitno ograničene.

Fuller je od početka bio oprezno optimističan što se tiče četvrte sezone, čije su ideje trebale biti “najbolje do sada”, dajući 50-50 šanse za povratak. U novoj sezoni je planirao još veći razvoj povezanosti Hannibala i Willa, a u četvrtoj ili petoj sezoni trebao je doći do filma The Silence of the Lambs i uvođenja lika agentice Clarice Starling.

Dodatni problem predstavlja i prošlotjedno isticanje ugovora sa glavnim glumcima, Madsom Mikkelsenom i Hughom Dancyjem. Glumci su brzo dobili pravo na traženje novih televizijskih i filmskih angažmana, ali se doznaje da bi se obojica rado vratili u seriju ako se nastavi što bi onda, naravno, uključivalo nove pregovore oko njihovih plaća.

Tu je i Fullerov angažman na Starzovim i Gaimanovim Američkim bogovima, seriji koja bi sada imala pravo prednosti nad Hannibalom. Fuller je izjavljivao da bi mogao zadržati obje gaže, ali bi to vjerojatno malo odgodilo Hannibalov povratak, a sve zajedno ovo dodatno otežava i smanjuje opcije za četvrtu sezonu…

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861