Timothy Olyphant kao Pravednik s američkog juga stiže na noćni raspored Nove TV.

Nastavljajući lijepu praksu otkupa vrlo dobrih serija kao što su Breaking Bad, Damages, Community i 30 Rock, Nova TV otkupila je prava na emitiranje prve sezone Justifieda. Također, po već uhodanoj tradiciji, učinit će sve da seriju nitko ne pogleda, smjestivši je u noćni termin pogodan tek radnicima noćne smjene, svima koje muči nesanica, vukodlacima i studentima koji preskaču jutarnji blok predavanja.

Nakon što završi emitiranje treće sezone Breaking Bada, Justified — iliti Pravednik, po naški — uskočit će na njegovo mjesto u rasporedu. Od srijede, 2. svibnja, ponedjeljkom, utorkom i srijedom negdje iza pola 3 u noći.

Vjerujemo da su naši čitatelji sasvim dobro upoznati sa serijom, no ako niste — namjestite videorekordere, analogne ili digitalne, Snimalice i ostala čuda i nadoknadite propušteno. Prva sezona služi tek za zagrijavanje i upoznavanje južnjačkog bezvlađa u koje stiže maršal Raylan Givens, kojeg glumi Timothy Olyphant (Deadwood). Dok je prva polovica prve sezone uglavnom posvećena Raylanovom šeširu, Olyphantovoj trodnevnoj bradi i samostalnim slučajevima, serija polovicom sezone ubacije u višu brzinu. Već u drugoj sezoni svi potrebni elementi za sjajnu seriju sjedaju na mjesto, zbog čega se našla i među nama najdražim serijama 2011. godine.

YouTube Preview Image

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress