Novi detalji o Hannibalu – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi detalji o Hannibalu

Novi detalji o Hannibalu

Entertainment Weekly je jučer doznao neke ekskluzivne detalje o novoj NBC-jevoj adaptaciji o poznatom serijskom ubojici Hannibalu Lecteru.

NBC je još u drugom mjesecu dao zeleno svjetlo seriji u kojoj će Bryan Fuller (Pushing Daisies, Dead Like Me) imati showrunnersku poziciju. Fuller je za EW izjavio kako će se novi Hannibal bazirati na pet stranica pozadinske priče iz Harrisove knjige Red Dragon, koje u vrlo kratkim crtama objašnjavaju dio povijesti spomenutog lika. Hannibal Lecter, kojeg su redom na velikom ekranu utjelovili Brian Cox, Anthony Hopkins i Gaspard Ulliel, dobit će novog, trenutno još nepoznatog glumca u trinaest epizoda na NBC-u. Potraga za novim Hannibalom se navodno bazira na starijim europskim glumcima. Mreža se odlučila za kraći, kabelski format sezone, a Fuller govori o tome kako u planu već ima sedam sezona.

Borbu protiv zločina predvodit će FBI-jev profiler Will Graham i genijalni psihijatar Hannibal Lecter, prije nego što Graham sazna da se doktor Lecter u slobodno vrijeme bavi kanibalizmom i serijskim ubijanjem.

Bryan Fuller otkriva Jamesu Hibberdu još nekoliko detalja oko nove serije, uključujući i promjenu spolova nekoliko likova iz knjige. Dr. Alan Bloom će tako postati doktorica Alana Bloom, a reporter Freedie Lounds postat će blogerica Fredericka Lounds. Osim činjenice da će nova serija više biti policijski procedural nego psihološka drama, prilično se veselimo Fullerovoj viziji. Još nešto sitno detalja možete pročitati ovdje.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861