Treća sezona Breaking Bada na Novoj TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Treća sezona Breaking Bada na Novoj TV

Treća sezona Breaking Bada na Novoj TV

Bryan Cranston (Breaking Bad)

Breaking Bad (“Na putu prema dolje”), serija koja je u naša prošla dva godišnja izbora (2010. i 2011.) odnijela prvo mjesto za najbolju seriju godine, dolazi u travnju (april, za naše susjede) na Novu TV.

Dakle, treća sezone serije dolazi na male ekrane 4. travnja. Da, treća sezona. Ako se pitate kada su točno bile prve dvije, nemojte se brinuti, vjerojatno ste spavali kada je Nova premijerno prikazivala najbolju seriju na televiziji. Kako stvari stoje, velika je vjerojatnost da nećete gledati ni treću sezonu, jer je vrijeme emitiranja prilično bizarno, kao i za prve dvije sezone. Nova TV nam je u izvješću za medije najavila prvu epizodu u srijedu, 4. travnja u 01:40 ujutro, odnosno, drugu epizodu u srijedu, 5. travnja u 02:50 ujutro.

Mi smo seriju predstavili pred treću sezonu, a ono što vas sigurno više zanima, to je povratak serije na AMC, a to će se dogoditi negdje sredinom srpnja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bMzqiGG5Udg[/youtube]
7 komentara
  • Već mi je glupo napisati da ih nabijem na termin kad ovo ionako nije nikakvo čudo za Novu TV. Ali evo, 30 Rocku i Psychu su dali udarne termine na sestrinskom kanalu, pa ćemo se nadati da će jednom i Breaking Bad dobiti novu šansu.

    • Ti si samo ljubomoran kaj nemreš gledati ove kasne (ili uber rane?) serija sa nama koji patimo od nesanice i vampirima XD

    • Nebitno je pitanje. Nemamo se što odlučivati, linkani su gore izbori najbolje serije 2010. i 2011. Riječ je o (nama) dvije najbolje serije na televiziji.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861