Breaking Bad se (najvjerojatnije) vraća u srpnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Breaking Bad se (najvjerojatnije) vraća u srpnju

Breaking Bad se (najvjerojatnije) vraća u srpnju

Peta i posljednja sezona najbolje serije 2011. godine (u našem izboru), Breaking Bad, vraća se u srpnju ove godine, potvrdio je Bryan Cranston na svojoj službenoj Facebook stranici, nakon što je istu vijest tweetao Aaron Paul prije dva dana.

Nakon uzbudljivog i šokantnog finala četvrte sezone, zločesti dečki nas uvjeravaju da ni posljednja neće biti manje šokantna. A dok nestrpljivo iščekujemo nove epizode, uživat ćemo u jednako dobroj AMC-evoj seriji Mad Men, čija peta sezona kreće ove nedjelje.

AMC tek treba službeno potvrditi datum, ali Cranston i Paul su u svakom slučaju dovoljno vjerodostojan izvor. Već je ranije najavljeno da će nadolazeća peta sezona sezona biti posljednja. Ugovoreno je 16 epizoda, ali ritam emitiranja zasad nije poznat. Čini nam se izgledno da će emitiranje biti “prepolovljeno” u stilu druge sezone The Walking Deada, sa tek osam epizoda ovog ljeta.

11 komentara
 • Ako ga prepolove kao TWD, odnosno sa pauzom od 2-3 mjeseca, to je jos ok… nadam se da ga nece prepoloviti tako da pola sezone bude ovo ljeto, a pola na ljeto 2013.

  • Malo vjerojatno. Tad će već The Walking Dead krenuti, koji ima povećanu 3. sezonu. Najranije oko zime, ali sumnjam. Između ostalog, rastegnut će ga da pokupe još koji Emmy.

   Ali dobro, nagađamo sad.

 • My guess:
  srpanj – Breaking Bad 8 epizoda
  rujan – Hell on Wheels + polovica TWD-a
  siječanj – druga polovica TWDa + ostatak Breaking Bada
  ožujak/travanj – Mad Men + Killing (ako dobije treću sezonu)

  Bumo vidli.

  • Pod pretpostavkom da neće debitirati nijednu novu seriju. Do siječnja bi teoretski mogao biti gotov Goodfellas, bilo bi logično da TWD-om jump-startaju novu seriju. Mislim da nemaju ništa drugo in development službeno?

   • Mda, ja sam zanemario nove serije. Ali da, ne sjećam se da sam pročitao išta o bilo kakvoj novoj seriji…

  • Misliš da će već u rujnu biti nova sezona TWD?
   Btw. izašla je vijest za [sakrij]lika koji se pojavio na kraju 2. sezone TWD, ona misteriozna cura, pa sam pročitao da se zove Michonne. AMC je najavio i ko će glumiti.[/sakrij] Pa ako neko može postaviti vijest o tome da se može diskutirati o nastavku sezone, ako već ne bude recenzija druge sezone.

   • Pa mislim da im više nisu potrebne Halloween marketinške fore da privuku gledatelje.
    Iako, tko zna. Možda krenu u rujnu sa HOW-om, a TWD se vrati standardno u listopadu. Kako god bilo, vjerujem da će opet imat te dvije serije za jesenski dio sezone. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861