Ukratko: Breakout Kings otkazan, promjene u Cougar Townu, Teen Wolf i True Blood traileri – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Breakout Kings otkazan, promjene u Cougar Townu, Teen Wolf i True Blood traileri

Ukratko: Breakout Kings otkazan, promjene u Cougar Townu, Teen Wolf i True Blood traileri

Kratki pregled vijesti — uglavnom loših — te nekoliko promo materijala novih sezona vampiroliko-vukodlačkih serija.

 • A&E je otkazao Breakut Kings dva tjedna nakon kraja druge sezone. Serija je pred dvije godine zapravo razvijena za Fox, koji je odbio pilot, a A&E rekao “hej, zašto ne” i pokupio seriju. Jedan od autora, Matt Olmstead od jeseni prelazi na NBC kao showrunner nove drame Chicago Fire. (Deadline)
 • Nakon Communityja, još jedna sjajna komedija gubi svog showrunnera. Ko-autor Cougar Towna, Bill Lawrence, više neće voditi seriju kada se iduće godine vrati na novoj mreži, TBS-u. I dok za Harmonov povratak postoji određena šansa – iako djeluje vrlo rezignirano na Twitteru – Lawrence će rad na Cougar Townu nastaviti samo kao kreativni savjetnik. Lawrence je lani prešao iz studija ABC k Warner Brosu, što je ujedno i glavni razlog promjene. (THR)
 • Deadline piše o nekim ovogodišnjim pilotima koji nisu dobili narudžbe za prvu sezonu. Američki remake Mućki navodno nije mrtav (kill it with fire!) te će biti poslan na preinake. CW će isto napraviti s romantičnom dramom The Selection. Smještena u 300 godina daleku distopijsku budućnost, navodno je slična ovogodišnjem kino-hitu Hunger Games, a mreža će nastojati pripremiti seriju do proljetnog dijela sezone.
 • Adult Swim će napraviti još jedan spin-off njihove odlične kratke komedije Childrens Hospital. Nakon liječnika i policajaca (NTSF:SD:SVU::), nova serija će satirizirat će informativne emisije. (Deadline)
 • Osim toga, Adult Swim je naručio i novu seriju Dana Harmona, doduše animiranu, kao također animiranu verziju Harolda i Kumara. Nekako nam se čini da će kasnovečernji kanal, inače dom raznih napušantsko-uvrnutih serija, bolje skrojen stilu Harmonovog humora. (AV Club)
 • Prvi pravi trailer pete sezone True Blooda:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5vJdU3XrS_Q[/youtube]
 • Trailer i prvih 10 minuta druge sezone MTV-jeve teen serije Teen Wolf:
[iframe src=”http://media.mtvnservices.com/mgid:uma:video:mtv.com:765386/cp~id%3D1684373%26vid%3D765386%26uri%3Dmgid%3Auma%3Avideo%3Amtv.com%3A765386″ width=”570″ height=”310″ frameborder=”0″] [iframe src=”http://media.mtvnservices.com/mgid:uma:video:mtv.com:770102/cp~id%3D1685308%26vid%3D770102%26instance%3Dmtv%26uri%3Dmgid%3Auma%3Avideo%3Amtv.com%3A770102″ width=”570″ height=”310″ frameborder=”0″]
3 komentara
 • dopao mi se breaking kings, čak iznenađujuće dobar jer kao dolazi iz ist erdaionice kao i zakon braće što mije bilo nepodnošljivo,sjećam se da sam odgledala par epizoda i zbogom, totalno smeće.

  sviđa mi se što iza svake priče postoji i ona među njima, svaki puta iznenade nečim, nije samo suhoparno jurcanje za bjegncima. i ako ekipa odlično funkcioniraju, mislim na uloge i kemiju. ali opet samo dvije sezone :| . šteta.

 • moram opet,makar riječ-dvije. odgledala i drugu sezonu, definitivno su mi prirasli srcu. sjajno!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861