Teen Wolf obnovljen za šestu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Teen Wolf obnovljen za šestu sezonu

Teen Wolf obnovljen za šestu sezonu

Kao i svakog ljeta, MTV je obnovio Teen Wolf za novu sezonu i prikazao trailer za ostatak aktualne sezone. Trenutna, peta sezona će imati 20 epizoda prikazanih u dva dijela kao što je dosad bio slučaj sa trećom sezonom. Šesta sezona je također dobila narudžbu za 20 epizoda sljedeće godine.

Premijerna gledanost ove sezone je opala sa više od 2 milijuna gledatelja na 1,5 milijuna, no to nije predstavljao veliki problem za MTV jer je serija njihov dugogodišnji ljetni hit. Premijera pete sezone je bila dvodnevna praćena premijerom nove MTV-jeve serije Scream, adaptacijom istoimene filmske franšize.

Ova sezona je počela bez stalnog člana glumačke postave, Tylera Hoechlina, koji je ranije ove godine odustao od Teen Wolfa kako bi se posvetio svojoj filmskoj karijeri. Umjesto njega, ubacili su nekoliko novih likova kao što je Theo (Cody Christian) i tzv. Dread Doctors. Autor serije, Jeff Davis, je sa novinarima podijelio neke detalje o razvoju radnje govoreći o problemima između dva glavna lika Scotta i Stilesa te Scotta i Liama.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861