Trailer: Teen Wolf ulazi u četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Teen Wolf ulazi u četvrtu sezonu

Trailer: Teen Wolf ulazi u četvrtu sezonu

Samo tri mjeseca nakon kraja treće sezone, MTV svoju originalnu seriju Teen Wolf nastavlja u četvrtoj sezoni. Prethodna sezona imala je 24 epizode prepolovljene u dva dijela, što nije slučaj s ovom sezonom, koja će imati redovnih 12 epizoda sa planom prikazivanja od lipnja do kolovoza.

Serija je bazirana na istoimenom filmu iz 1985. godine, ali se za razliku od filma u seriji više ističu drama i ljubav, a u zadnjoj sezoni i horor aspekt cijele priče. Radnja prati buntovnika Scotta McCalla koji je, nakon ugriza vukodlaka, i sam postao vukodlak. Pokušavajući sakriti svoju sposobnost otkriva druge vukodlake koji mu pomažu uklopiti se u društvo oko sebe. Kroz sezone, Scott štiti svoju obitelj i prijatelje od neprijatelja koji se pojavljuju na putu.

Nakon iznenađujućeg kraja treće sezone, u četvrtoj će se glavna ekipa Scott, Stiles, Lydia i Kira vratiti svom starom srednjoškolskom životu, no dobivaju novog misterioznog neprijatelja, poznatog kao “The Benefactor”. Usput će se vratiti i Kate Argent (Jill Wagner), za koju se od prve sezone mislilo da je mrtva. Ne biste možda očekivali, ali imali smo i recenziju serije potkraj druge sezone.

http://www.youtube.com/watch?v=VQwRnSgCFsQ

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861