Teen Wolf novosti! – serijala.com
Trenutno čitaš
Teen Wolf novosti!

Teen Wolf novosti!

Znam da sam lep.

Nakon uzbudljive druge sezone i završetka ljeta, venete za bilo čim Teen Wolfastim da ispunite prazninu u srcu? Tu smo da vas usrećimo novostima o produkciji treće sezone!

Cijela se produkcijska ekipa preselila iz Atlante u Los Angeles, grade se setovi, ovaj tjedan je bilo prvo čitanje scenarija prve epizode s glumcima, angažiraju se novi glumci za nove uloge, glavni producent Arrowa, Greg Berlanti piše Sterek fanficove.

No, najveća vijest je ona najtužnija, Colton Haynes, tj. Jackson je napustio seriju nakon neuspješnih pregovora oko obnove ugovora. Odlaskom Coltona Haynesa, Daniel Sharman je unaprijeđen u stalnog člana glumačke postave. Drugim riječima, Colton nikad neće imati šansu nadmašiti finalnu scenu druge sezone, no producent Jeff Davis će pokušati ispuniti nedostatak lijepih torzoa u glumačkoj postavi angažiranjem blizanaca Charlieja i Maxa Carvera, najpoznatijih po ulogama u “Očajnim kućanicama”, kao Ethana i Aidana, članova alfa čopora.

Uz njih, postavi se pridružuju i dvije nove glumice, mlada Australka Adelaide Kane i Felisha Terrell, najpoznatija po ulozi u Days of our lives (doduše prošetala se i setom The Social Networka i bila lijepa pritom). Treća sezona kreće negdje tokom ljeta, a imat će 24 epizode.

Komentari (1)
  • Iznenadio sam se koliko mi se svidjela serija. Prvih par epizoda mi je bilo uzasno, i onda mi se samo odjednom skroz svidjela. Ne razumijem kako :D

    Eee Sterek… mislim da su veoma rijetke osobe koje gledaju ovu seriju a nisu fanovi Stereka. Stvarno su neodoljivi.
    Nije mi zao sto vise nece biti Coltona. Znao me zivcirat.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861