Trailer: Teen Wolf još mračniji u petoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Teen Wolf još mračniji u petoj sezoni

Trailer: Teen Wolf još mračniji u petoj sezoni

Mreža MTV je poznata po emitiranju teen serija za ograničenu publiku koja uživa u pričama i likovima koji nisu previše komplicirani i razrađeni. Takav je bio i Teen Wolf, da bi negdje u drugoj polovici treće sezone postao nešto što može privući i ostale ljubitelje serija, a ne samo tinejdžere. To nije serija koja će postati toliki horor da nećete moći zaspati noću jer će ipak imati stare elemente teen drame, no zainteresirat će ljubitelje dobre supernatural/horor zabave.

Peta sezona imat će 20 epizoda u dva dijela, ali će ista priča teći kroz cijelu sezonu s cliffhangerom na sredini. Dok stara ekipa ulazi u posljednju godinu srednje škole, novi neprijatelji dolaze u Beacon Hills. Očekuju nas jezivi doktori, točnije Steven Brand kao dr. Valack te Michael Lynch kao Slaugh, biće koje jede duše nevinih i ostavlja dio svoje duše u svojim žrtvama. Od novih likova nas još očekuje i Theo (Cody Christian), vuk samotnjak koji dolazi u Beacon Hills u potrazi za vlastitim čoporom, no nije sve onakvo kakvo se čini.

Napravljene su još neke promijene u glumačkoj postavi. Tyler Hoechlin koji je bio jedan od glavnih glumaca u prijašnjih sezonama, ove godine postaje sporedni lik jer se hoće posvetiti ulogama u filmu. Dylan Sprayberry, koji glumi novog vukodlaka predstavljenog u prošloj sezoni, je unaprijeđen u glavnog lika te u petoj sezoni postoji mogućnost i da dobije curu u ulozi Victorie Morales.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861