CW otkazao Emily Owens MD, MTV se riješio Inbetweenersa – serijala.com
Trenutno čitaš
CW otkazao Emily Owens MD, MTV se riješio Inbetweenersa

CW otkazao Emily Owens MD, MTV se riješio Inbetweenersa

Počele su predbožićne čistke na mrežama. The CW i MTV odlučili su iznenaditi apsolutno nikoga i otkazali Emily Owens, MD i Inbetweenerse.

The CW je ove jeseni pokušao stvoriti blok liječničkih serija s Hart of Dixie i Emily Owens, no to im nije pošlo za rukom – Owens je postala najslabije gledana nova serija na mreži. The CW, međutim, neće seriju odmah maknuti s rasporeda, već će nastaviti ovosezonski – emitirati svih 13 epizoda bez dodatne narudžbe za punu sezonu. Beauty and The Beast i Arrow, preostale dvije nove serije na mreži, već imaju narudžbe za kompletnu sezonu.

S druge strane, Deadline.com prenosi da je MTV odlučio otkazati remake britanskih Inbetweenersa nakon jedne sezone. Serija je dobila vrlo malo promocije, što je rezultiralo iznimno slabom gledanošću. Na mreži se trenutno odvija smjena na vrhu hijerarhije, te novopridošlica Susanne Daniels ovim otkazivanjima pravi mjesta na rasporedu za svoje nadolazeće serije. Slično se dogodilo i humorističnoj seriji I Just Want My Pants Back, hvaljenoj od strane kritičara, koja je bez promocije i zbog lošeg mjesta na rasporedu otkazana nakon prve sezone. Čini se kako ista sudbina čeka i Underemployed, koji se trenutno emitira utorkom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861