Tjedna najava i rasprava #6 — Vraća se Community! – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedna najava i rasprava #6 — Vraća se Community!

Tjedna najava i rasprava #6 — Vraća se Community!

Premijere

  • Ponedjeljak:
    • Monday Mornings (premijera serije) — David E. Kelley vraća se na televiziju nakon očajno lošeg i, srećom, brzo otkazanog odvjetničkog procedurala Harry’s Law. Imao je on mnogo bolje stvari. Ovog puta, vraća se medicinskim temama (radio je Chicago Hope), umjesto odvjetničkih.

    • Rules of Engagement (sedma sezona) — Netko bi trebao napisati studiju na temu ove serije. Nitko o njoj ne govori, sumnjamo da se itko iskreno veseli njenom povratku, CBS je šuta po terminima kako im paše… I svejedno privuče konstantnih nekoliko milijuna gledatelja te biva obnovljena iz sezone u sezonu.
  • Utorak: Smash (druga sezona) — Fascinantno je kako neka serija može proći put od hvaljene premijere do univerzalno pljuvanog nastavka i definicije “hate watchinga”. Druga sezona je remontirana i vođena novim showrunnerom.
  • Četvrtak: Community (četvrta sezona) — Ne volimo uskličnike u naslovima, ali jebemumater, Community ga zaslužuje. Još uvijek čekamo da se NBC ponovo predomisli i odgodi premijeru.
  • Petak: Touch (druga sezona) — Drugu sezonu gledate samo zato što se Fox boji reći “ne” Jacku Baueru.

Finala

  • Utorak: Emily Owens, M.D. (finale serije) — Ove godine je broadcast televizija konačno došla do razine da im se čak ne isplati skidati slabo gledane serije sa programa, već ih izguraju do kraja naručene sezone. Last Resort, The Mob Doctor i Emily Owens otkazani su još davno, ali ostali su se kotrljati po programu.
  • Petak: Silent Witness (šestanesta sezona) — Jedna od onih britanskih old-school kriminalističkih drama na programu BBC-a One drži se još od 1996. godine.

http://www.youtube.com/watch?v=ZIHzs6LijhQ

http://www.youtube.com/watch?v=DHkMdfhO4EA

http://www.youtube.com/watch?v=z584YZtS9c4

Pročitaj još

http://www.youtube.com/watch?v=6pK3s-k8OOs

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861