Trailer: Šesta sezona Communityja samo što nije – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Šesta sezona Communityja samo što nije

Trailer: Šesta sezona Communityja samo što nije

Još samo nekoliko dana ostalo je do povratka Communityja na male ekra… Uh– monitore? Nakon što je NBC prošlog proljeća otkazao kultnu, obožavanu, ali slabo gledanu komediju, Yahoo! je vidio svoju priliku da promovira svoj streaming servis, Yahoo! Screen.

Ususret premijeri šeste sezone, Yahoo! je objavio trailer koji kreće uz zvukove trube tipične za soundtrackove Hansa Zimmermana koje je radio za filmove Jonathana Nolana, a završava imitiranjem skorašnjih Avengersa. Community — Age of Yahoo.

Šesta sezona krenut će 17. ožujka i to dvjema epizodama — a ne čitavom prvom sezonom, kao što to prakticiraju streaming servisi Netflix i Hulu. Ostale epizode emitirat će se tjedno, utorkom.

Pročitaj još

Većina originalne postave se vraća, ali nakon Chevyja Chasea i Donalda Glovera, seriju je između pete i šeste sezone napustila Yvette Nicole Brown, koja je zbog obitelji prihvatila vremenski manje zahtjevnu ulogu u sitcomu The Odd Couple.

3 komentara
 • Jedva čekam,izgleda sjajno…..sve ostale serije koje se prikazuju,izuzev Parksa,Communityu nisu niti do koljena….ovdje moram naglasiti da sam se B99 u drugoj sezoni (a pogledao sam sve epizode) nasmijao točno 4 puta….”Mom” za sada (druga sezona) desetak puta a o ostalim sitcomima neću trošiti riječi da ljudi ne pomisle da,opet,trolam…..
  Želim Communityu još koju sezonu života…

   • Vrlo pristojne serije.Vrlo pristojne.
    Svaku od njih pogledao sam po 5-6 epizoda,ali,iskreno,više volim po treći puta izvrtiti Community nego pogledati nove epizode istih.
    “Last… nisam gledao pa ne sudim,nadam se da je dobar….radujem mu se.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861