Community se vraća u ožujku, ne nužno u posljednjoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Community se vraća u ožujku, ne nužno u posljednjoj sezoni

Community se vraća u ožujku, ne nužno u posljednjoj sezoni

Autor-showrunner Dan Harmon i ekipa predstavili su novu sezonu Communityja, koja se vraća u ožujku — ali ne na televiziji, već internetu. Seriju je NBC otkazao proljetos nakon pet sezone, no doslovce pet do 12, prije nego su istekli ugovori glumcima, Yahoo je uskočio i preuzeo obožavanu kultnu komediju.

Kao Netflix, Amazon, Playstation i drugi manji streaming servisi, Yahoo također ulazi na tržište sa vlastitom produkcijom serija, a Community je tu da skrene pozornost na to. Harmon nastavlja showrunnersku zadaću i u šestoj sezoni, a na pitanje hoće li šesta sezona biti posljednja, odgovara da možda i neće — “Tek kada će ljudi prestati gledati, ja ću prestati raditi.”

Kakve promjene nosi prelazak na Yahoo? Ne nužno loše. Prvo, ne, Donald Glover i Chevy Chase neće se vratiti; seriju je napustila i Yvettte Nicole Brown zbog privatnih razloga, a Jonathan Banks bio je angažiran samo za jednu sezonu. No, serija će praznine pokušati popuniti drugim likovima. Budžet je čak veći, nakon što ga je NBC rezao iz sezone u sezonu, a Harmon veli da će epizode biti tu i tamo tuže za par minuta.

Neće biti promjena ni u tempu “emitiranja” epizoda. Iako internet ne poznaje rasporede emitiranja — Netflix i Amazon objavljuju čitave sezone u komadu — Yahoo će epizode objavljivati jednu po jednu svakog utorka, počevši od 17. ožujka.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861