Hannibal se vraća tek na ljeto – serijala.com
Trenutno čitaš
Hannibal se vraća tek na ljeto

Hannibal se vraća tek na ljeto

Slabo gledani, ali obrnuto proporcionalno odlični Hannibal pričekat će na povratak. Treća sezona, najavio je NBC, emitirat će se tek u ljetnim mjesecima, umjesto proljetnim kao do sada. Nema mjesta panici, doduše, jer znamo kako je Hannibal vrlo slabo gledan, a opet je dobio (već) treću sezonu. Razlog leži u višem pragu tolerancije koji NBC ima prema seriji, pošto je dobiva dosta jeftino.

U novoj sezoni Gillian Anderson bit će dijelom glavne postave, nakon što smo njen lik vidjeli kako na kraju sezone odlazi u Europu sa Hannibalom. Lik Masona Vergera također ćemo gledati u trećoj sezoni, ali Michael Pitt ga više neće glumiti. Obzirom kako je Verger završio drugu sezonu, glumačka promjena trebala bi biti… manje primjetna.

A pitate li se tko je preživio prvu sezonu — ništa još nije sigurno, no pretpostavka da Laurence Fishburne odlazi zbog angamana u komediji Black-ish ne stoji. Fishburne i dalje ima obavezu prema Hannibalu, ako Bryan Fuller odluči da je on taj koji je preživio finale druge sezone i poželi vratiti.

Ljeto zadnjih godina više nije toliki škart-termin kao nekada — NBC će uz Hannibala imati Davida Duchovnyja u potjeri za famoznim Charlesom Mansonom u mini-seriji Aquarius te remont Heroesa u mini-seriji Heroes: Reborn, u koju dolazi Zachary Levi (Chuck).

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861