David Duchovny se već vraća na televiziju i lovi Charlesa Mansona – serijala.com
Trenutno čitaš
David Duchovny se već vraća na televiziju i lovi Charlesa Mansona

David Duchovny se već vraća na televiziju i lovi Charlesa Mansona

Nije vam stigao faliti, a Duchovny se već vraća na televiziju. Imajući u vidu završetak Showtimeove komedije Californication, NBC se požurio bukirati Davida Duchovnyja dok je još slobodan. Naručili su povijesno-kriminalističku dramu Aquarius, smještenu u šezdesete godine, u kojoj će Duchovny glumiti narednika policije Los Angelesa koji lovi sitnog kriminalca i vođu kulta — Charlesa Mansona.

NBC najavljuje da će se iduće sezone razvijati prema tajnoj istrazi koja će loviti Mansona, budućeg serijskog ubojicu, jer višegodišnji planovi prije početka serija nikada se ne izjalove. Prva sezona imat će trinaest epizoda.

Duchovny je posljednjih godina bio asociran sa sekusalnim ovisnikom Hankom Moodyjem, čije se eskapade sada privode kraju. Californication, omiljena komedija svih tipova koji za opisivanje serija koriste riječi kao “jebenica” i “brutalka, e”, ovog proljeća dolazi svom kraju.

Duchovnyjev Hank Moody nam je zajedno sa njegovom serijom postao nepodnošljiv prije par godina, Californication se počeo ponavljati već nakon par sezona, ali Showtime je uspio izvući sedam sezona iz formata koji ove sezone završava.

3 komentara
  • Očita hiperprodukcija serija…godišnje izbacuju barem stotinjak novih serija…bilo bi zanimljivo vidjeti koliko njih propada vrlo brzo,il kao Mind games nakon par epizoda….tko se uopće još sječa Last resorta ili Alcatraza?Ja bih radije 10-20 serija godišnje pa da se isprofilira kvaliteta….ovako još kaskam u gledanju…čeka me 3 sezona homelanda a već je tu Lector i Igra prijestolja,pa Klondike,pa Crisis……ne pamtim kada sam pogledao film na tv-u……a ovi sa projekta na projekt……

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861