Duchovnyjev Aquarius izaći će u jednom danu, NBC imitira Netflix – serijala.com
Trenutno čitaš
Duchovnyjev Aquarius izaći će u jednom danu, NBC imitira Netflix

Duchovnyjev Aquarius izaći će u jednom danu, NBC imitira Netflix

Tradicionalne televizijske mreže sve više osjećaju dah konkurencije za vratom, a po mnogim stvarima Netflix i kompanija već u retrovizoru gledaju tradicionalne mreže poput ABC-a, CBS-a, Foxa i NBC-a. Netflix je popularizirao praksu izbacivanja kompletne sezone serije u jednom danu, umjesto tjednog kapanja epizoda, a NBC je prvi među old-timerima koji će probati istu stvar.

Nova serija Aquarius debitirat će 28. svibnja dvjema epizodama na NBC-u, ali mreža će istodobno svih 13 epizoda učiniti dostupnima putem interneta na svom video servisu, streaming aplikacijama i On Demand servisima. Naravno, uz regionalne restrikcije, kako to već ide u današnjem dobu interneta s granicama.

Aquarius prati Davida Duchovnyja i policiju Los Angelesa koja prati mladog vođu hipijevskog kulta, koji će kasnije postati ozloglašeni serijski ubojica — Charles Manson. Ne očekujte potpunu povijesnu točnost, naravno, a serija kreće 1967. godine, dvije godine prije Mansonove serije ubojstava i konačnog hvatanja.

Serija će se svejedno nastaviti emitirati kroz ljeto u “tradicionalnom” linearnom formatu, epizodu po epizodu. Nemojte očekivati da će NBC uskoro slično učiniti i sa glavnim serijama poput The Blacklista, jer se ekonomski model neće promijeniti preko noći, no držimo fige da Aquarius bude dovoljno uspješan eksperiment za slične pokušajeve u budućnosti.

https://youtu.be/aVTdizy0Wds

2 komentara
  • Ne znam koliko će se NBC-ju to isplatit. :/ Serija izgleda OK.

    Samo mali ispravak; Charles Manson tehnički nije nikog ubio, već su drugi ubijali “u njegovo ime”.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861