Krenule su narudžbe: NBC širi carstvo procedurala u Chicagu – serijala.com
Trenutno čitaš
Krenule su narudžbe: NBC širi carstvo procedurala u Chicagu

Krenule su narudžbe: NBC širi carstvo procedurala u Chicagu

Krajem idućeg tjedna, točnije u nedjelju, glavne američke televizijske mreže kreću sa prezentacijama rasporeda za novu sezonu. To znači da ćemo tokom idućeg, a najkasnije iza 10. svibnja, već znati sudbine svih preostalih serija koje zasad nisu obnovljene. Također, mreže će naručiti svu silu novih, a među prvima je krenuo NBC sa tri komada:

  • Chicago Med je treća serija, nakon Chicago Fire i Chicago PD, u franšizi Dicka Wolfa o proceduralnim događajima u Chicagu. Nakon vatrogasaca i policajaca, na red su došli zdravstveni službenici, a za sezonu-dvije očekujemo i fiškale da komplet bude potpun. Oliver Platt je u glavnoj ulozi.
  • Blindspod je proceduralno-misteriozni triler o zgodnoj djevojci (Jaimie Alexander) koja je pronađena gola na Times Squareu. Dakle, normalna stvar za New York, minus “zgodna” i “djevojka”. Ona nema pojma tko je, njeno je tijelo prekriveno tetovažama, a na leđima je ispisano ime FBI-jevog agenta. Zajedno s njime shvaća da su poruke na njenom tijelu zločini koje trebaju riješiti, zajedno s misterijom njenog identiteta.
  • I na kraju, Heartbreaker je medicinska drama sa Melissom George u glavnoj ulozi kao svjetski poznata kardiokirurginja (primjetite ironiju naziva), “tvrdoglava i neustrašiva, ona radi prema svojim pravilima”.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861