Obnovljeni: Shameless i Broad City – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni: Shameless i Broad City

Obnovljeni: Shameless i Broad City

Ekspresne obnove sa Showtimea i Comedy Centrala — odmah nakon emitiranja prve epizode pete sezone, odnosno netom prije premijere druge sezone obnovili su Shameless i Broad City. Shameless, dakle, dobiva šestu sezonu od 12 epizoda, a Broad City treću zasad nedefiniranog broja epizoda.

Shameless je lani promijenio kategoriju iz drame u komediju u nadi da pokupi par nagrada, no uglavnom bez mnogo koristi — osim što je William H. Macy na račun prepoznatljivosti imena dobio nominacije za Emmy i Zlatni globus. Manje bitno za ikoga osim Showtime, uglavnom. Četvrta sezona bila je možda najbolja do sada, petoj se veselimo, šesta stiže početkom 2016. godine.

Broad City, pak, u novu sezonu kreće gostovanjem Setha Rogena i još nekoliko prepoznatljivih glumaca, a serija je bila vrlo viskoko na listama najboljih serija prošle godine. Mi se nismo mogli odlučiti koja nam je najbolja serija između niza zbilja odličnih i duhovitih novih produkcija Comedy Centrala — tu su još Key & Peele, Inside Amy Schumer, Nathan For You i Review — pa smo ih sve spomenuli u jednom paketu u članku koji izdvaja najbolje serije 2014. godine koje nisu stale među finalnih 30.

U ostalim vijestima, USA Network je otkazao komediju Benched.

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861