Sex Education zaradio drugu sezonu, Shameless se vraća u desetoj – serijala.com
Trenutno čitaš
Sex Education zaradio drugu sezonu, Shameless se vraća u desetoj

Sex Education zaradio drugu sezonu, Shameless se vraća u desetoj

Bez obzira što na kraju tekuće, devete sezone, odlazi Emmy Rossum (Fiona) Showtime je odlučio naručiti novu sezonu Gallagherovih. Nekad simpatična i zabavna serija o ljudima s dna danas je samo sjena same sebe, ali još uvijek ima dovoljan broj zagriženih obožavatelja. Showtime je najavio desetu sezonu Shamelessa za kraj kalendarske godine.

S druge strane internetskog priključka — Netflix je niti mjesec dana od premijere odlučio obnoviti Sex Education. Web-videoteka je zadovoljna odazivom svojih pretplatnika, ali i pozitivnim kritikama na prvu sezonu.

Sex Education prati društveno nezgrapnog mladića, Otisa Milburna (Asa Butterfield), i njegovu majku Jean (Gillian Anderson) koja radi kao seksualna terapeutkinja. Otis i njegov prijatelj Eric (Ncuti Gatwa) dolaskom u novu školu iskorištavaju podivljalu atmosferu svojih tinejdžerskih šulkolega i zajedno s dežurnom buntovnicom Maeve (Emma Mackey) otvaraju svojevrsnu seksualnu kliniku u kojoj pomažu svojim vršnjacima.

Laurie Nunn autorica je Netflixove britanske serije koja se počela snimati u svibnju prošle godine. Naručena druga sezona imat će osam epizoda, baš kao i prva. Snimanje počinje ovog proljeća.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861