Obnovljeni Gotham, Empire i Brooklyn Nine Nine, priča se o povratku Dosjea X – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Gotham, Empire i Brooklyn Nine Nine, priča se o povratku Dosjea X

Obnovljeni Gotham, Empire i Brooklyn Nine Nine, priča se o povratku Dosjea X

Paket obnova sa Foxa — Gotham, Empire i Brooklyn Nine Nine dobili su nove sezone danas. Gotham i Empire su njihove nove ovosezonske serije i (očito) dobivaju druge sezone, dok Brooklyn Nine Nine nakon uspješne transplantacije na termin nedjeljom dobiva treću sezonu.

Gothamova obnova se očekivala prije ili kasnije, dok je Empire obnovljen nakon samo dvije epizode — netipično za nacionalne mreže. No, nije iznenađujuće obzirom da se radi o najgledanijoj ovogodišnjoj premijeri uz How To Get Away With Murder (u 18-49 demografiji), čija je gledanost čak rasla u drugoj epizodi. Sa 3,8 ratinga na 4,0 u drugom tjednu.

Brooklyn Nine Nine ne ruši rekorde, ali se dobro uklopio u nedjeljni raspored i… koga briga, drag nam je i drago nam je što ide dalje.

Pročitaj još

Fox je vijest objavio tijekom svoje prezentacije na TCA turneji pred kritičarima, a pričalo se i o oživljavanju nekih starih uspješnica. Konkretno, 24, Dosjee X i Prison Break, koji su se spominjali u nedavnim glasinama. Za 24 trenutno nema planova, a Prison Break bi “vratili odmah”, iako još nije bilo razgovora o tome. Postoje, doduše, konkretni razgovori o povratku Dosjea X; čelnici Foxa tvrde da su optimistični oko povratka nekad vrlo bitne serije za njihovu mrežu, a interes su pokazali i Gillian Anderson i autor Chris Carter.

10 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861