Community definitivno (ni)je završen – serijala.com
Trenutno čitaš
Community definitivno (ni)je završen

Community definitivno (ni)je završen

Yahoo i Joel McHale nisu u potpunosti uskladili priče oko mogućnosti povratka kultne serije za sedmu sezonu. Iako je McHale u intervjuu za Metro Weekly komentirao da ne vidi mogućnost ponovnog okupljanja ekipe, Yahoo se kratko javio generičkom izjavom kako ne otpisuju šanse za dodatnu sezonu. Kažu:

Vidimo veliku vijednost u našem partnerstvu sa Sonyjem te nastavljamo razgovore o budućim opcijama za Community.

Čitaj: “poslali smo im mail sa upitom o smanjenju cijene najma, ali smo samo dobili out of office odgovor da su na godišnjem.”

McHaleov pogled je malo iskreniji i malo manje korporativan, najvjerojatnije i dosta realniji:

Naši ugovori su istekli. Svi glumcima, gotovo bez iznimke, dionice su narasle i više nisu u platnom rangu koji bi bio prihvatljiv za snimanje serije. Tako da više nećete dobiti Alison Brie ili Gillian Jacobs uz standardnu televizijsku plaću.

Realno, završetak šeste sezone Communityja je bio lijep i prikladan te više nema potrebe forsirati nastavak, samog nastavka radi. Abedovo ‘proročanstvo’ od šest sezona i filma se barem napola ostvarilo, a neki reunion za par godina bi mogao biti sasvim dovoljan.

2 komentara
  • 6. sezona je bila solidna,na početku malo zamorna i dosadna,no kasnije sve bolja,posebno zadnjih par epizoda,ali tu bi trebali stati,još film odraditi i pakirati.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861