Prva fotografija nove televizijske superjunakinje — Supergirl – serijala.com
Trenutno čitaš
Prva fotografija nove televizijske superjunakinje — Supergirl

Prva fotografija nove televizijske superjunakinje — Supergirl

Nakon što je CW etablirao dvije solidne (neki autori ovdje će pretjerivati, pa reći odlične) superherojske serije, stariji brat CBS dovodi superjunakinju na televizijske ekrane. Ne radi se o Wonder Woman, već Supermanovoj rođakinji Supergirl. Zasad je u pilot-fazi, pa ćemo tek vidjeti hoće li Supergirl postati serija, no CBS je već predstavio glavnu junakinju u kostimu:

supergirl_full_body

Naslovna heroina je Melissa Benoist, na televiziji uglavnom poznata iz Gleeja, a nedavno smo ju gledali u Oscarom nominiranom Whiplashu. Uz nju, među glavnom postavom je i Calista Flockhart, svima vam sigurno poznata kao Ally McBeal iz istoimene serije.

Također rođena na Kriptonu, “Kara Zor-El je 24-godišnjakinja koja odlučuje prihvatiti svoje superherojske sposobnosti i biti junakinja za što je uvijek bila predodređena”– kaže službeni opis potencijalne buduće serije.

Seriju producira Greg Berlanti, odnosno njegov Berlanti Productions, koji u svom portfelju drži također DC-jeve Arrow i Flash, smještene na CBS-ovoj korporativnoj rođakinji, mreži CW.

Supergirl iliti Kara Zor-El dobila je sredinom osamdesetih svoj film, koji je poprilično podbacio u svim segmentima, dok je na televiziji Laura Vandervoort popunila ulogu u 15-ak epizoda CW-ovog Smallville.

4 komentara
  • bilo bi više kul da ekraniziraju powergirl :) btw ovo će bit još jedan superherojski sapun, više orjentiran za žene i feminizizirane muškarce, nego za fanove stripova

      • po imenu – supergirl – kao i film, kao i stripovi, nju će više zabrinjavati problemi mlade djevojke koja živi na planetu koji nije njezin, ima svoje žensko društvo u koje se želi uklopit a vjerovatno i ima pokojeg momka koji će joj bit sladak + greg berlanti injegov superkul prodakšn koji nam je producirao arrowa i green lantherna, da nespominjemo da je napisao hrpu epizoda za flasha, sumnjam da će mu se stil popraviti….90% sapun 10% akcija umotana u tinejđerski humor

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861