CW obnovio Arrow, Flash i još pet serija – serijala.com
Trenutno čitaš
CW obnovio Arrow, Flash i još pet serija

CW obnovio Arrow, Flash i još pet serija

Kao i skoro svake godine u siječnju, CW je u sklopu TCA turneje američkih televizijskih kritičara obnovio veliku većinu svojih serija za nadolazeće sezone. Predsjednik mreže, Mark Pedowitz je izjavio kako je izrazito zadovoljan sa svim obnovljenih serijama jer već nekoliko godina za redom pružaju sigurnost zahvaljujući konstantnoj gledanosti te pohvalama kritičara i publike.

Među obnovljenima se nalaze DC-jevi superheroji Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow te nedavno dodana Supergirl, a nakon vrlo uspješnog crossovera ove jeseni, mreža ne posustaje u planiranju novih sličnih projekata. Obnovljena je kritički hvaljena Jane the Virgin, ali i Crazy Ex-Girlfriend za koju je narudžba za novu sezonu još veće iznenađenje nego prošle godine zbog vrlo loše gledanosti. No, fantastični performansi Rachel Bloom te nominacije i pobjeda na Zlatnim globusima, zaradili su ovoj seriji još barem jednu sezonu. Supernatural će ove jeseni započeti čak trinaestu sezonu te ne pokazuje nikakve znakove posustajanja i mogućeg kraja.

CW otkazao Reign, četvrta sezona dolazi u veljači

Statusi novih CW-ovih serija, No Tomorrow i Frequency, još nisu poznati, dok će drame poput The 100, iZombie i The Originals ipak morati pričekati vrijeme upfrontova u svibnju da bi doznale svoje sudbine. Ranije je potvrđeno da će svoje završetke ove godine imati The Vampire Diaries i Reign, a već za 26. siječnja je zakazana premijera nove serije Riverdale, adaptacije Archie Comicsa.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861