Community možda nastavlja bez autora serije, Dana Harmona – serijala.com
Trenutno čitaš
Community možda nastavlja bez autora serije, Dana Harmona

Community možda nastavlja bez autora serije, Dana Harmona

Kao da Community nije prošao kroz dovoljno nevolja — prvo skraćena narudžba od samo 13 epizoda, pa premještaj na petak u paru s Whitney — čini se kako bi serija mogla ostati bez svog autora, showrunnera i glavne kreativne snage, Dana Harmona. Dobro, tu je ta pozitivna “sitnica” da je serija obnovljena i ima šansu za punu sezonu ako se gledanost zadrži na prihvatljivoj razini, ali Community je praktički nezamisliv bez Harmona.

Šef NBC-a Bob Greenblatt potvrdio je da Harmonov ugovor još uvijek nije obnovljen, ali ne spominje ništa o mogućim pregovorima — samo da vjeruje kako će Harmon na ovaj ili onaj način biti dio serije. No, lako je moguće da više neće voditi i nadzirati dnevne poslove. Također, odbacuje nagađanja da je mogući razlog Harmonova netrpeljivost s Chevyjem Chaseom.

Community je jedna od nekolicine serija koje su vrlo ovisne o svojim showrunnerima i praktički nezamislive bez njih. Kako bi Mad Men izgledao bez Matthewa Weinera? Harmon je prilično emocionalno i osobno proživljavao uspone i padove Communityja, kao i kritike (i pohvale) na seriju — ali je ujedno vrlo konfliktna, otvorena osoba, karakter koji televizijska industrija teško podnosi. Još se ne zna hoće li se Chevy Chase vratiti u novoj sezoni, no veteranski komičar ionako je vrlo nezainteresiran za samu seriju. U hipotetskom izboru (koji u stvarnosti uopće nije izbor) između ove dvije strane, iako priznajemo da je Harmon totalni šupak zbog objave one snimke, bez razmišljanja biramo Harmona.

https://www.serijala.com/komedija/community-chevy-chase-ima-bogat-vokabular-ne-podnosi-dana-harmona/
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861