Community: Chevy Chase ima bogat vokabular, ne podnosi Dana Harmona – serijala.com
Trenutno čitaš
Community: Chevy Chase ima bogat vokabular, ne podnosi Dana Harmona

Community: Chevy Chase ima bogat vokabular, ne podnosi Dana Harmona

U prošloj epizodi Communityja, Greendale je ponovo zaratio, ovog puta na jednoj strani su dekice, a na drugoj jastuci, ali iza kulisa serije također se vodi ružan sukob. Dan Harmon, autor serije, i Chevy Chase (Pierce Hawthorne), njeno najpoznatije ime, u popriličnoj su svađi, koja je ovog vikenda postala poprilično javna, nakon što je Deadline.com iskopao snimku poprilično vulgarne i glasovne poruke koju je Chevy ostavio Harmonu.

Harmon i Chase već duže vrijeme nisu u najboljim odnosima, a sukob je izgleda eskalirao proteklih mjeseci pri snimanju posljednjih epizoda, kada je Chase zbrisao sa seta odbivši snimiti svoje scene. Nakon toga, na završnoj zabavi, Harmon je — prilično bezobrazno i nezrelo — održao čitav “Jebi se, Chevy” govor pred čitavom ekipom serije, uključujući Chevyjevu suprugu i kćer. Na što je Chevy reagirao ostavivši Harmonu jednominutnu glasovnu poruku prepunu uvreda. Poruka je stara nekih mjesec dana, i već je ranije kružila internetovima, ali sad je postala prilično javna stvar. Smijeh koji možete čuti u pozadini su Harmonovi frendači kojima je pustio snimku (i koji su snimili snimku).

Blizina famoznog prvog datuma aprila je zgodna, ali samo slučajna podudarnost. Kao prvo, snimka je stara, Deadline je vijest objavio dan prije 1. travnja, a obojica “aktera” poznati su kao… Svojeglavi, da upotrijebimo najblaži eufemizam. Harmon je poznat kao vrlo otvoren tip, a Chase od ranije ima reputaciju glumca teške naravi. Uostalom, na nedavnoj tribini na PaleyFestu od glumaca izostali su samo Donald Glover (Troy) i Chevy Chase. Doduše, ostatak ekipe, izuzevši Chasea, uključivši Glovera, jedna je od najhomogenijih i najsimpatičnijih glumačkih ekipa televizije.

Pročitaj još

Službenih komentara još nema, ni sa NBC-a, ni od producenata Communityja, ni od glavnih “aktera”, ali Huffington Post ubrzo je objavio intervju s Chaseom, odrađen par dana prije njegovog spornog odlaska sa seta. U njemu Chase otvoreno govori kako se ne slaže s kreativom serije i karakterizacijom njegovog lika, te da “vjerojatno neće biti tamo još dugo.” Čak i ako se sukob u međuvremenu nije stišao, čak i ako Chevy napusti Community (ako dobije četvrtu sezonu), Pierce se čini kao lik koji bi najmanje nedostajao seriji. Ako je Chevy Chase u prvoj sezoni bio poznato ime koje može privući određen broj gledatelja, Community je sada potpuno neovisan o njegovom (nekadašnjem) statusu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l36yodJcoGE[/youtube]
9 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861