The Good Wife: Najava posljednje tri ovosezonske epizode – serijala.com
Trenutno čitaš
The Good Wife: Najava posljednje tri ovosezonske epizode

The Good Wife: Najava posljednje tri ovosezonske epizode

CBS je objavio jednominutni promotivni video za posljednje tri epizode ove sezone dramske serije The Good Wife. Najava, blago rečeno, otkriva mnogo detalja, stoga ako niste ljubitelj spoilera, zaobiđite video.

Prva od tri posljednje epizode emitirat će se 15. travnja, dok je finale predviđeno za 29. travnja. The Good Wife, trenutno najbolja broadcast drama, već je (na veliko zadovoljstvo nas ovdje na Serijali) obnovljena za četvrtu sezonu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HqjN7-kTzWA[/youtube]
10 komentara
 • Uff… jedva čekam. Sjajna serija. Slažem se sa konstatacijom da je trenutno najbolja broadcast drama (uz Parenthood, dodao bih).

 • Mene zanima kada će netko od naših bisera otkupiti prava na emitiranje u normalnom terminu… Ako uzmu još koju tursku sapunicu ubiti ću i Šeherezadu i sebe…

   • Je, ali 2. sezona nije viđena, niti u tragovima. Iskreno, zaprepastio sam se kada sam vidio da su otkupili Downton Abbey tj. obje sezone. Inače imaju tendenciju otkupljanja pola serije ako nije 3, 4 ili 5 godina stara ili starija…

   • Prikazali su samo prvu sezonu, isto kao npr. samo prvu sezonu Fringea. Trebali su početi prikazivati četvrtu sezonu Mad Mena, pa gdje im je sad?! Čudni su ponekad.

 • Mathew Perry je u seriji? odustao sam na pola 3 sezone kad se on pojaavio?
  Ali baš je ostario

  • Pojavio se sad, u zadnjoj emitiranoj epizodi. Ja sam, iskreno, mislio da će mu to biti jeino pojavljivanje ove sezone iako su scenaristi dali naznake da će e vratiti. Sad, ne znam koliko dugo će ostati u seriji…

   I da, pobogu, zašto si odustao na pola sezone? O_o

 • Zašto se nadaš da će mu biti to jedino pojavljivanje, šta je grozan, na ovom traileru ne izgleda loše.
  Ma pogledao sam 13 epizoda ove sezone i odustao, našle su se možda 4 dobre epizode a ove ostale su bile dosadne, što je šteta jer smtram da 1 i 2 sezona su bile fantastične, pogotovo 2.

  • Krivo si me shvatio, nije on loš pa da sam se ja nadao da se neće vratiti. Nego sam mislio da ga neće vratiti tako brzo, da će odradit jednu epizodu i vratit se iduće sezone ili tako nešto. ;)

   I da, FWIW, ja ne vidim nikakav pad kvalitete… Dapače, rasturaju u zadnje vrijeme. ;)

 • Zasto vise ljudi ne gleda ovu seriju, nije mi jasno. Ubjedljivo najkvalitetniji procedural u zadnjih nekoliko godina.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861