The Big Bang Theory (Teorija velikog praska) – treća seozna na RTL2 – serijala.com
Trenutno čitaš
The Big Bang Theory (Teorija velikog praska) – treća seozna na RTL2

The Big Bang Theory (Teorija velikog praska) – treća seozna na RTL2

Lanjski dobitnik: Jim Parsons (The Big Bang Theory)

Putem press objave s RTL Televizije:

Premijera treće sezone „Teorije velikog praska“ stiže na RTL2!

Zagreb, 14. svibnja 2012. – Pomalo čudnjikava, ali urnebesno zabavna i neodoljiva ekipa genijalaca iz „Teorije velikog praska“ vraća se na RTL2, i to s novim, premijernim epizodama treće sezone, počevši već od utorka, 22. svibnja, u 20:55 sati!

Najgledaniji specijalizirani kanal, RTL2, nudi vam osvježenje za ljetne dane i poslasticu velikim obožavateljima urnebesnih komičnih serija! S krajem svibnja kreću nove, nikad dosad prikazane epizode jednog od najgledanijih, najkomentiranijih i najobožavanijih sitcoma, „Teorije velikog praska“! Odlična ekipa nabrijanih štrebera i jedna plavuša vraćaju se na male ekrane u odličnoj formi! U novim nastavcima treće sezone neće nedostajati britkog humora, vragolastih spletki, odličnih zapleta i genijalnih umova jer su Sheldon, Leonard, Howard, Raj i Penny spremni baciti vas s kauča od smijeha.

Nakon što su ljetne praznike proveli smrzavajući se na Sjevernom polu, četvorica najboljih prijatelja i uvrnutih znanstvenika vratili su se kućama obraslih brada poput one Grizzlyja Adamsa, osim, naravno Sheldona, koji je redovito frizirao ‘kozju’ bradicu unatoč hladnoći. Sheldon je uvjeren da će mu bradica i ekspedicija napokon donijeti Nobelovu nagradu, dok se Leonard najviše veseli povratku Penny, s kojom se zapleo u mreži osjećaja koje, još uvijek po skrivećki, gaje jedno prema drugome. Leonard i Penny će napokon prijeći preko svih dosadašnjih prepreka i ipak pokušati započeti romantičnu vezu. Barem do novih prijelomnih trenutaka…

Pročitaj još

Osim glumica Laurie Metcalf i Christine Baranski, koje će i u ovoj sezoni zaigrati brižne majke (prva je Sheldonova, a druga Leonardova), u novim sezonama kao gosti će se pojaviti i su-osnivač Applea, Steve Wozniak, svjetski poznati teoretski fizičar Stephen Hawking, astrofizičar Neil deGrasse Tyson, teoretičar Brian Greene, NASA-in astronaut Mike Massimino, zatim stand-up komičar Lewis Black, američki pisac i crtač stripova Stan Lee, glumci Eliza Dushku, Keith Carradine, te skoro cijela ekipa iz kultne serije „Zvjezdane staze“. Osim što je serija dobila brojna priznanja u svijetu televizijskih nagrada, važno je napomenuti kako se upravo glumac Jim Parsons istaknuo svojom interpretacijom luckastog dr. Sheldona Coopera, zbog čega je dvije godine zaredom nagrađen Emmy statuama za najboljeg glumca u humorističnim serijama.

Novi nastavci „Teorije velikog praska“ nude vam odličnu glumu, zdravu zafrkanciju i ludu zabavu, stoga ih ne propustite pogledati svake radne večeri, od ponedjeljka do petka u 20:55 sati na RTL2!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861