Foxov jesenski raspored: Više komedija, Touch i Fringe petkom – serijala.com
Trenutno čitaš
Foxov jesenski raspored: Više komedija, Touch i Fringe petkom

Foxov jesenski raspored: Više komedija, Touch i Fringe petkom

Nakon NBC-a, Fox je druga mreža koja je predstavila svoj raspored za iduću sezonu. Kao što se očekivalo, raspored sadrži ponešto promjena, od kojih je najveća povećanje humorističnog bloka utorkom na dva sata te preseljenje Gleeja na četvrtak. Tradicionalno, Fox i dalje emitira tek dva sata originalnog programa u primetimeu.

19.3020.0020.3021.0021.30
PonedjeljakBonesTHE MOB DOCTOR
UtorakRaising HopeBEN AND KATENew GirlTHE MINDY PROJECT
SrijedaThe X Factor
ČetvrtakThe X Factor, rezultatiGlee
PetakTouchFringe
SubotaCopsAmerica's Most WantedAmerica 
NedjeljaThe Cleveland ShowThe SimpsonsBob's BurgersFamily GuyAmerican Dad

Od pet naručenih novih serija, tri su na rasporedu već od jeseni. Ben and Kate te nova serija Midy Kaling, sada nazvana The Mindy Project, pridružuju se “starosjediocima”, komedijama Raising Hope i New Girl. Fox je godinama imao velikih problema s komedijama, no ovosezonski uspjeh New Girl potaknuo ih je na širenje humorističnog bloka.

Na čekanju su nova serija autora How I Met Your Mother, Goodwin Games, te najiščekivanija nova Foxova drama The Following. Potpisuje ju Kevin Williamson (The Vampire Diaries, Dawson’s Creek), a Kevin Bacon glumi FBI-jevog agenta koji pokušava uloviti manijakalnog serijskog ubojicu (James Purefoy). Bacon je pristao na samo 15 epizoda, pa Fox vjerojatno čuva seriju za zimu, kada će je emitirati “u jednom dahu.”

Što se ostalih promjena tiče, Glee seli s utorka na četvrtak, gdje će se smjestiti iza rezultatske emisije X Factora (jesen), odnosno Američkog idola (zima / proljeće). Bones je krajem još uvijek aktualne sezone premješten na ponedjeljak, a od jeseni nasljeđuje stari Houseov termin i poslužit će kao odskočna daska za novu dramu The Mob Doctor. Jordana Spiro (My Boys) glumi mladu torakalnu kirurginju koja balansira karijeru i rad za čikašku mafiju.

Nakon što je pomoću Američkog idola napuhana gledanost i osigurana druga sezona, Touch seli na petak te će činiti SF-ični blok zajedno s Fringeom, koji će završiti nakon 13 epizoda. Usprkos jakom pogurancu najjačeg američkog programa, Touch je potkraj sezone ozbiljnije gubio gledanost te je sada protjeran u “termin smrti”.

Srijeda je rezervirana za pjevačke reality showove X Factor i American Idol, a nedjelja — već tradicionalno — za Animation Domination blok. The Cleveland Show ponovo kreće pola sata van primetimea, ali dobra vijest je da Bob’s Burgers starta već od jeseni. Serija još nije obnovljena za treću sezonu, ali preostale su neemitirane epizode iz druge sezone koje će biti prenesene na jesenski raspored.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861