FOX obnovio Touch, otkazao Alcatraz i Finder, naručio pet novih serija – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX obnovio Touch, otkazao Alcatraz i Finder, naručio pet novih serija

FOX obnovio Touch, otkazao Alcatraz i Finder, naručio pet novih serija

Nakon NBC-a, koji je ovaj tjedan naručio osam serija i obnovio Law & Order: SVU, na red je došao i FOX koji također ima svoju upfront prezentaciju u ponedjeljak.

Mreža je obnovila novu dramsku seriju Tima Kringa, Touch, s Kieferom Suthlerlandom u glavnoj ulozi, a otkazala je slabo gledane serije Alcatraz i The Finder. Obnova Toucha bila je očekivana usprkos drastičnom padu gledanosti posljednjih nekoliko tjedana jer u protivnom niti jedna nova dramska serija s FOX-a ne bi doživjela drugu sezonu. Alcatrazova sudbina zapečaćena je ne samo slabom gledanošću, nego i obnovom Fringea, a iako su FOX-ovci razmatrali obnovu The Findera, preko iznimno slabe gledanosti petkom u rangu Fringea čelnici mreže nisu mogli preći. Nije poznato koliko je epizoda Toucha naručeno za drugu sezonu niti hoće li se serija vratiti već najesen ili tek u zimskom dijelu sezone. Ti će detalji biti poznati u ponedjeljak.

FOX je također naručio tri komedije i dvije drame:

 • The Following – drama Kevina Williamsona (The Vampire Diaries, Dawson’s Creek) o manijakalnom serijskom ubojici (James Purefoy) koji je stvorio vlastiti kult serijskih ubojica i o umirovljenom agentu FBI-a koji ga pokušava uhvatiti. S obzirom da je glavni glumac, Kevin Bacon, pristao na samo petnaest epizoda po sezoni, serija se vjerojatno neće pojaviti na rasporedu prije siječnja.
 • The Mob Doctor – Jordana Spiro (My Boys) glumi mladu torakalnu kirurginju koja balansira karijeru i rad za čikašku mafiju.
 • It’s Messy – sitcom s Mindy Kaling u glavnoj ulozi o ginekologinji koja je opisana kao mlada Bridget Jones; Bill Hader i Ed Helms gostuju u pilotu. Narudžba sitcoma znači da se Kaling najvjerojatnije neće vratiti u The Office.
 • The Goodwin Games – od autora How I Met Your Mother, Games je sitcom o tri braće i sestara koji se moraju pridržavati suludih uvjeta njihovog oca kako bi nasljedili njegovo bogatstvo. U glavnim su ulogama Becki Newton, Scott Foley i Jake Lacy.
 • Ben & Kate (FKA Ben Fox Is My Manny) – komedija o uštogljenoj samohranoj majci (Dakota Johnson) čiji se brat (Nat Faxon) useljava kako bi joj pomogao u odgoju djeteta.

Od preostalih pilota realnu šansu za narudžbu još samo ima Guilty, pravnička drama s Cubom Gooding Jr.-om u glavnoj ulozi. FOX je odustao od sitcoma Rebounding, Prodigy Bull, El Jefe, Like Father, Living Loaded i Little Brother. Rebounding je producirao autor komedije Modern Family, Steve Leviathan; Like Father osmislio je Bill Lawrence (Spin City, Scrubs, Cougar Town), a Living Loaded bio je pilot ekipe iz Sunny in Philly, Roba McElhenneya (Mac) i Glenna Howertona (Dennis).

12 komentara
 • nisi jedini i meni je alcatraz bio ok.samo se nadam da mi nece otkazat awake serija je prejaaaaka!!

   • ma da jeb….to mi najjaca nova..izgleda da se ne isplati nista gledati dok ne potvrde drugu sezonu ovak se taman nabrijes i onda dobijes od*eb

 • The Finder mi je baš bio ”mozak na pašu” serija. Ali znao sam da su šanse za obnovu sićušne.

  The Following obećava! James Purefoy je solidan, Bacon isto. Ali malo plaši što su autorovi prijašnji radovi The Vampire Diaries i Dawson’s Creek.

  Nat Faxon mi je zakon! Kad nabaci onaj kretenski smjesak… LOL

 • Shit! Touch je toliko hendikepirana serija da mi je jako teško naći jedan jedni razlog zašto bih se veselio drugoj sezoni.. We want AWAKE!

 • Meni je žao the findera volio sam tu seriju jer sam se uz nju baš opustio pri svakom gledanju,alctraz mi je bezveze nakon par epizoda sam ga prestao gledati i očekivao sam da će ga otkazati!!!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861