Penny Can! Cougar Town obnovljen četvrtu sezonu – ali ne na ABC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Penny Can! Cougar Town obnovljen četvrtu sezonu – ali ne na ABC-u

Penny Can! Cougar Town obnovljen četvrtu sezonu – ali ne na ABC-u

Vijest koja se proširila ovog vikenda sad je službena — Cougar Town će preseliti s ABC-a na kabelski TBS. Nebitna tehnička promjena za gledatelje, no svakako odlična vijest, pošto je serija bila na rubu otkazivanja na ABC-u. TBS je zasad ugovorio četvrtu sezonu od 15 epizoda, čije je emitiranje planirano za početak 2013. godine.

Cougar Town je krenuo u jesen 2009. godine na ABC-u, koncipiran podosta drugačije od sadašnjeg formata. Lošije i mnogo manje duhovito. Grozni naslov ostao je, poput ožiljka, podsjetnik na seriju o razvedenoj ženi srednjih godina (Courtnex Cox) koja ganja duplo mlađe muškarce. Prije aktualne, treće sezone govorilo se o mogućoj promjeni imena, no takvo nešto bilo bi neizvedivo zbog potrebe za dodatnim reklamiranjem promjene imena. Danas je to nešto klasičnija, ali daleko simpatičnija i smiješnija komedija o grupici prijatelja koji dijele zajedničku ljubav prema vinu.

Mreža TBS ima tek par vlastitih sitcomova, a najjača “imovina” su im reprize The Big Bang Theoryja koje redovito nadmašuju neke slabije do prosječno gledane premijere na nacionalnim mrežama. U “srodstvu” je s jednom od najgledanijih kabelskih mreža, TNT-jem, a prvenstveno je orjentirana humorističnom programu, što implicira slogan “Very funny.” Koji je akvizicijom Cougar Towna postao mnogo točniji.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861