FOX: Nove sezone za Family Guy, American Dad – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX: Nove sezone za Family Guy, American Dad

FOX: Nove sezone za Family Guy, American Dad

FOX nastavlja dijeliti vijesti o narudžbama i otkazivanjima, a nakon dramskih serija, na red je došao popularni blok animiranih serija.

Mreža je tako naručila nove sezone hitova Setha MacFarlanea, Family Guya i American Dada. S obzirom da produkcija traje poprilično dugo, obje su serije već imale zeleno svjetlo za iduću sezonu, a ova im narudžba osigurava boravak na FOX-ovom rasporedu i kroz sezonu 2013./2014.

The Cleveland Show je izostao s popisa obnovljenih, no to ne znači nužno da je serija otkazana. FOX je odlučio odgoditi odluku o sudbini serije, koja je ove sezone istrunula u nepoželjnom slotu u 19.30h. Cleveland trenutno privodi treću sezonu kraju, a produkcija prethodno naručene četvrte sezone trenutno je u tijeku, tako da će serija na malim ekranima biti barem do kraja jesenskog dijela sezone, kada se očekuje konačna odluka mreže.

Od preostalih animiranih serija, već su naručene dvije dodatne sezone SimpsonaAllen Gregory je otkazan, Napoleon Dynamite je još upitan, a Bob’s Burgers prenijet će trinaest od naručene 22 epizode na iduću sezonu. FOX se ove godine nije upuštao u razvoj novih polusatnih animiranih serija, jer su se fokusirali na novi subotnji late-night blok 15-minutnih animiranih serija, u maniri Adult Swima.

Također, na ničije iznenađenje, službeno su otkazani sitcomi Breaking In te I Hate My Teenage Daughter, koji su zbog iznimno slabe gledanosti maknuti s rasporeda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861