American Dad seli na TBS – serijala.com
Trenutno čitaš
American Dad seli na TBS

American Dad seli na TBS

TBS možda nije preuzeo Happy Endings od ABC-a i razveselio brojne fanove, ali je zato produžio rok trajanja popularnoj animiranoj seriji American Dad.

Kabelska će mreža tako preuzeti American Dad od FOX-a, počevši od jeseni 2014., kada FOX završi s emitiranjem već naručenih epizoda. Adult Swim, kasnovečernja verzija Cartoon Networka za odrasle koja, između ostalog, prikazuje serije kao što su Robot Chicken i Children’s Hospital, dobit će i ekskluzivna prava na reprize novih epizoda. TBS i Adult Swim već dugi niz godina emitiraju reprize animiranih sitcoma Setha MacFarlanea, koje sa svojom poprilično visokom gledanošću nerijetko nadmaše originalna emitiranja brojnih kabelskih serija.

TBS je zasad naručio 15 novih epizoda, koje će predstavljati jedanaestu sezonu serije. Deseta će se sezona emitirati na FOX-u počevši od 29. rujna. Preuzimanje serija nije strano TBS-u – preuzeli su i Cougar Town nakon što ga je ABC otkazao, a u siječnju 2014. na rasporedu je peta sezona serije, odnosno druga na TBS-u.

FOX će predajom American Dada tako ostati samo s jednom animiranom serijom Setha MacFarlanea – The Cleveland Show otkazan je ovog svibnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861