Razvija se Galaxy Quest serija, u planu i Sons of Anarchy spin-off – serijala.com
Trenutno čitaš
Razvija se Galaxy Quest serija, u planu i Sons of Anarchy spin-off

Razvija se Galaxy Quest serija, u planu i Sons of Anarchy spin-off

Više od 15 godina nakon izlaska filma, radi se na adaptaciji parodije Star Treka i sličnih svemirskih SF-ova — kultnog Galaxy Questa. Sigourney Weaver, Tim Allen i Alan Rickman glumili su u komediji o seriji unutar filma, čija fikcija postaje stvarnost nakon što ih grupa vanzemaljaca moli za pomoć, zamijenivši njihovu seriju za dokumentarac o stvarnoj posadi.

EW.com piše da je Amazon preuzeo projek na kojem rade i scenarist i redatelj originala, Robert Gordon i Dean Parisot. Zasad je sve to u ranoj fazi razvoja, pa nema ni razrađenog koncepta, a kamoli informacija hoće li itko od izvorne glumačke postave biti uključen, ili će se raditi reboot.

U sličnim vijestima: Sons of Anarchy mogao bi dobiti svoj spin-off. O tome se zapravo pričalo već kako se najuspješnija FX-ova serija bližila kraju, no njen autor Kurt Sutter tada je htio malo pričekati s razvojem. Kao i prethodni, i ovaj projekt je tek u ranoj fazi razvoja, a ideja je da se priča fokusira na konkurentski klub, Mayans Motorcycle Club. Traži se showrunner za potencijalnu seriju, obzirom da je Sutter trenutno zaposlen radom na svojoj novoj seriji, The Bastard Executioner, koja kreće 15. rujna.

Sad par vijesti o obnovama: TBS je obnovio animiranu komediju American Dad! za još po dvije sezone od 22 epizode. Serija je 2014. godina prešla sa Foxa na TBS nakon 11 seozna, a nova obnova znači da će se na televiziji održati barem 15 sezona. Hulu, koji zasad još uvijek kaska za Amazonom, a pogotovo Netflixom u produckiji originalnog sadržaja pak je obnovio komediju Difficult People za drugu seoznu od deset epizoda. Julie Klausner i Billy Eichner glume “dva komičara koji mrze sve osim jedno drugog.”

I otkazivanje za kraj: iako je mreži USA Network dao jednu od njihovih većih uspješnica, Burn Notice, Matt Nix stao je na prvoj sezoni sa ovogodišnjom novom serijom Complications. Jason O’Mara bio je u glavnoj ulozi, a to mu je već treća serija za redom koja se otkazuje nakon prve sezone, nakon Terra Nove Vegasa.

7 komentara
  • Yeah,fingers crossed za spin-off o Mayansima, Sonsi su mi jedan od dražih ‘sit down and relax’ serija

  • Hoćete li gledati Netflixov Narcos? 10 epizoda je izašlo jučer, ja sam mislio da će ih biti 13. Po trailerima serija izgleda vizualno savršena.

    I da, je li ekipa s AV Cluba na nekakvoj pauzi? danas nisu objavili niti jedan review ni vijest.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861