Simon Pegg radi na rebootu Galaxy Questa za male ekrane – serijala.com
Trenutno čitaš
Simon Pegg radi na rebootu Galaxy Questa za male ekrane

Simon Pegg radi na rebootu Galaxy Questa za male ekrane

Simon Pegg radi na rebootu ne-baš-jako popularnog, ali definitivno kultnog filma iz 1999. godine, Galaxy Quest. Zajedno sa scenaristicom Successiona i The Thick of It Georgieom Pritchett — Pegg planira prenijeti film na male ekrane u obliku igrane serije.

Galaxy Quest prati zvijezde nekad popularne istoimene televizijske serije prilikom susreta sa stvarim izvanzemaljcima koji vjeruju da je Galaxy Quest dokumentarac što ih sve dovodi do međuplanetarnog incidenta. Glavne uloge u filmu igraju Tim Allen, Sam Rockwell, Sigourney Weaver i pokojni Alan Rickman.

Nešto ranije je sam Tim Allen spominjao da postoji sjajan scenarij za nastavak filmske franšize, ali i da je prerana smrt Alana Rickmana zaustavila planove za drugi dio Galaxy Questa. Georgia Pritchett, koja trenutno radi na drugoj sezoni HBO-ove serije Avenue 5, spomenula je da radi s Peggom na planovima za televizijsku adaptaciju Galaxy Questa. Pegg će pak vjerojatno opet utjeloviti Montgomeryja Scotta u sljedećem Star Treku koji bi trebao stići za otprilike dvije godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861