NBC: Parenthood dobio četvrtu, 30 Rock sedmu, ne i posljednju sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC: Parenthood dobio četvrtu, 30 Rock sedmu, ne i posljednju sezonu

NBC: Parenthood dobio četvrtu, 30 Rock sedmu, ne i posljednju sezonu

Svibanjsko ludilo se nastavlja – NBC je podijelio narudžbe za nove sezone Parenthooda i 30 Rocka. Međutim, nakon iduće sezone, komedija Tine Fey pozdravit će se s publikom. Usprkos izvještajima koje su prenijeli svi mediji, NBC-jev čelnik Bob Greenblatt rekao je kako nije sigurno da će komedija Tine Fey završiti iduće godine. Kako se i očekivalo, 30 Rock je dobio narudžbu za samo 13 epizoda, te će sedma sezona serije ujedno biti i posljednja. Još uvijek nema novosti o Communityu i Parks & Recreationu.

Parenthood je dobio narudžbu za 15 epizoda, što samo potvrđuje predviđanja da će NBC-eva sezona imitirati kabelski model, s puno serija koje će imati kraće narudžbe i emitirati se samo u jednom dijelu sezone. Parenthood je tako četvrta obnovljena dramska serija s NBC-a, a vjerojatno i posljednja. Uz Smash, Grimm i svježe obnovljen Law & Order SVU, očekuju se još samo obnove sitcoma.

Na posljetku, NBC je naručio još dvije dramske serije – Revolutionu i Chicago Fireu pridružuju se liječnička drama Do No Harm i sapunica Infamous (prije nazvan Notorious). Opisan kao moderna verzija Dr. Jekyll i Mr. Hydea, Do Not Harm prati briljatnog neurokirurga (Steven Pasquale, Rescue Me) koji ima opasni alter-ego. Infamous, koji po konceptu podsjeća na ABC-ev Revenge, donosi priču o detektivki (Meagan Good, Californication) koja se pod krinkom vraća bogatoj obitelji s kojom je odrasla kao kći sluškinje, kako bi riješila ubojstvo čuvene nasljednice koja joj je bila bliska prijateljica.

Zanimljivo je da mreža još uvijek nije naručila dramu County, autora Jasona Katimsa (Parenthood, Friday Night Lights), za koju se vjerovalo da će definitivno završiti na NBC-evom rasporedu. NBC je u srijedu također naručio još jedan sitcom – Guys With Kids, pod producentskom palicom Jimmya Fallona, koji prati trojicu vrlo nezrelih novopečenih očeva. Riječ je o prvom naručenom multi-cam sitcomu, a s obzirom da je sparivanje single-cam i multi-cam sitcoma rijetkost na televiziji, prepostavlja se da će NBC ili naručiti još jednu takvu seriju ili će obnoviti Whitney.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861