Zvijezde Officea i Grey’s Anatomyja produžile ugovore – serijala.com
Trenutno čitaš
Zvijezde Officea i Grey’s Anatomyja produžile ugovore

Zvijezde Officea i Grey’s Anatomyja produžile ugovore

Dvije serije čiji je opstanak na malim ekranima bio neupitan, ali su imale problema s ugovorima glavnih glumaca – riješile su se svojih muka.

Svi glumci iz originalne glumačke postave Grey’s Anatomy potpisali su novi dvogodišnji ugovor. Među njima su Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Chandra Wilson, Justin Chambers i James Pickens Jr. Autorica serije Shonda Rhimes osmislila je ovogodišnje finale sezone na vrlo specifičan način koji joj je omogućio neprekinut kontinuitet i smislenost radnje u slučaju da pregovori s nekim od glumaca propadnu. Serija još službeno nije obnovljena za devetu sezonu, no objava će stići najkasnije do utorka.

Fanovi Officea, koji su lani morali pretrpjeti odlazak Stevea Carella, a ove godine odlazak Rainna Wilsona te Mindy Kaling (čiji je sitcom It’s Messy FOX upravo naručio), napokon su dobili nešto dobrih vijesti. Jenna Fischer, John Krasinski i Ed Helms su potpisali nove ugovore po kojima će ostati u seriji još barem jednu sezonu. Zadržavanje tog tria bilo je ključno za seriju, koja definitivno ne bi mogla pretrpjeti njihov odlazak. Rainn Wilson, podsjećamo, napušta seriju kako bi glumio u vlastitom spinoffu, trenutno nazvan The Farm, a trebao bi se pojaviti na rasporedu tijekom iduće televizijske sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861